Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.595
- 76.689
- 4.218
İstememSzymanski
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstememSzymanski
Kadın voleybolculara kırmızı tişört giydiler diye uyarmış. Bir rus voleybolcunun röportajı vardı en sevdiğim rengi giymem kulüp tarafından yasak diye.ali herşeye karısıyor
ismail yüksekte barışla tatile gitti diye uyarılmıstı
icardinin yedegi bakambu falan olunca yakışmıyordu bize3m yıllık 3m imzadan 3 sene.Yedek forvet sonuçta as forvetin turkiyenin en iyisi , avrupanin en iyilerinden.Sag bek , 8 ve 10 numara direkt olarak yokken buraya bu paraya adam alırsan Diğerlerine şov beklerim şahsen
erinç zaten muhabir değilki - taraftar kafası adam, kanalıda öyle. futbolcuların magazinsel sosyal ortamında bulunan bi tip baktığında.Erinçin bişi bildiği yok
Kanal büyütmek için her yayında 80 tane isim sallıyo
Beni asıl şaşırtan kutlu oldu,beinde yalanla işi olmayan efendi biriydi ordan ayrıldıktan beri paso duyum sıkmaya başladı hepsi kolpa çıktı
Rennes 11 milyon istiyormuş üstelikŞu assignondan bir kurtulamadık ya umarım bissaka olur da ziyech oynadığı zaman da rahat oynar
benim kafamda 8 ile ofansif oyuncu olarak en çok bütçe ayrılması gereken 2 trasnfer
Strasbourgh Senaya sağ bek alsalar bu mantıkta pahalı transfer yerne (ki o da o kadar ucuz olmaz) gayet OK derim.
bilmiyorum ama ufak oodegard gibi bakınca anormal işimize yarayan profil.
bir tarafımdan atıyorum şimdi teorik olarak: K.Thuram taşıyabilen defansif kademe ile Torreirayı rahatlatan 8 - Gronbaek gerekirse 3 lü ortasahaya katılabilir- gerikirse ofansif ortasaha olabilen top alıp dağıtan dar alanda potansiyeli olan adam. şu ikisine bütçe olsa 30 M feda ederdim ben.
Fofana / Thuram imkansız trasnferler olarak bakıyorumda şu çocuk neden olmasın diye aklımda hep.
Yuh yok gs adasını istesinler.5 milyon verseler öpüp başına koymaları lazım assignona 5ten fazla verilmesi muhteşem bir soygun olur tarihe geçerizRennes 11 milyon istiyormuş üstelik
Yok usta. A sınıf Icardi, B olan Batsuayi.B sinif olan Icardi mi? Saka herhalde. Real Madrid icin yazmadik tabi o listeyi.
Çok yanlış verilerle geliyorsunuz.Batshuayi şikecilerde 3755dk oynamış 49 gol katkısı var yani 76.6dkda bir gol katkısı vermiş
İcardi bizde 5923 dk oynamış 75 gol katkısı var 79dkda bir gol katkısı vermiş.
Herifin dk başına gol katkısı İcardiden iyiymiş şaka maka
allah kahretsinErtan Süzgün: "Kerem Aktürkoğlu kesin olarak ayrılacak sadece Avrupa'ya kesin gidecek diyemiyorum."
Tamam onu zaten belirtmistim mesajimda, yani B/C arasinda kaldigini ama B diyenlere de saygi duyuyorum.Yok usta. A sınıf Icardi, B olan Batsuayi.