- 3 Haziran 2015
- 56.806
- 65.939
- 4.143
Bu Ali koç tam bir kominist olmuşErinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Ali koç tam bir kominist olmuşErinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
Biz diyince tukaka, levent diyince ooo.simdi mi akliniza geldi ?adam lemina ve asmaoahi getiriyodu nerdeyse,fernandonun uzerineLevent Tüzemen: Cenk Ergün'ü iyi izlemek lazım, onun Avrupa piyasasındaki çevresi kimsede yok. Maicon, Fernando, Gomis, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli transferlerini yaparken, bu işin başında Cenk Ergün vardı. Galatasaray o takımla 2 yıl şampiyon oldu.
Viniscus bence F sınıfı falandı yavBatshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;
A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius
(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Adam türk futbolunun tüm nifak tohumu ihtiyacını karşılıyor resmenErinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
ali herşeye karısıyorErinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
15 m euro istiyorlar bunun için. Sağ ve orta saha sonrası 15 daha vermemiz gerekiyor yani.Bu çocuk denenir bence üstad eğer isim buysa . yeni kontratlı ama gerçekçi çok gelmez bana ismi geçse ama çok isterim.
+ uyum olarak bakarsakbatshuai olayını ligi kazanma - yani 5.yıldız + ali koç kudurması + mourinho tazminatı bonusları hamlesidir.
öyle bakınca olumlu - maaliyet işlerinide artık yönetim bilir o kadar kafa patlatamayacağım.
ne kadar vermişiz?Yedek forvete bu kadar para verdiklerine göre umarım orta saha bütçesi minimum 25 milyon eurodur.Artik thuram filan bekliyorum
Kulüp kültürü ve olgunluğu bakımından şikecilerle aramızda 7 gömlek fark var.Erinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
Bunu ben yazmıştım sonrasında Mertens ile görüşmedi uyarıldığı için. O dönem sözleşme alıcam diye görüşmemeyi tercih etti kısacası.Erinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
chelsea 40 milyona almıştı rengimne kadar vermişiz?
bonservisiyle almaya kalksak 10 mılyona alırsın batsuayiyi
Batshuayi şikecilerde 3755dk oynamış 49 gol katkısı var yani 76.6dkda bir gol katkısı vermiş
İcardi bizde 5923 dk oynamış 75 gol katkısı var 79dkda bir gol katkısı vermiş.
Herifin dk başına gol katkısı İcardiden iyiymiş şaka maka
Bence B sınıf usta. 43 maçta 24 gol ve 3 asist yapmış. 78 dakikada 1 gol atmış.Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;
A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius
(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)