Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santrafor olarak bakarsan Icardi anca tatil yapmak istediğinde ondan süre alabilecek bir adam Bats.

Bakambu bu yüzden hep kanat falan oynadı yedekten girip, aynı rolü biçeceğiz Bats’a %80 ihtimalle.

İkisi arasında makul bir rotasyon olması pek olası değil.
Batshuayi'den kanatlarda verim alabilecegimizi dusunmuyorum. Oynar mucadele eder yinede ama eldeki diger kanat oyunculara bakinca 'bu nasil kanat' oynayacak demeden gecemiyorum. Zaten yedek olarak alindigi bariz ortada cunku bizim kulube hangi forveti alirsan al bunu goze alip gelecekti.

Burhan yine büyük sallamış Lemina tam programda tarif ettigi adam hem kesici , driplingci ayaklari iyi ustune birde ceza sahasına kosu atan orta saha. Niye veto etsin boyle birini yav zaten bunu istiyor :asd:

Farklı bir bakış açısı. Dzeko ile nasıl yapacaklar bakalım. Yedek mi kalacak?

Dediğim gibi ellerinde fena patladı Dzeko'yu yollamak isteseler maaş + imza parası taksidi toplamda 7.5 m euro para vermek zorundalar onu da veremezler yedek bıraksan gelecek 11'e forvetin fazlasını ister aynı zamanda Dzeko yedek otursa sorun yaratır her yönden patladılar.

Burhan yine büyük sallamış Lemina tam programda tarif ettigi adam hem kesici , driplingci ayaklari iyi ustune birde ceza sahasına kosu atan orta saha. Niye veto etsin boyle birini yav zaten bunu istiyor :asd:
Ben aciklayayim mi durumu net sekilde

Bir sey duyuyorlar onu da yonetim hepsine yayiyor

Ama yetmiyor atiyorum 10 tane bilgi vermeleri lazim etkilesim icin yayin vs

9 tane uydurmalari lazim yani

Ama iqlari cok cok dusuk oldugu icin acayip sacma seyler salliyorlar 50 km oteden belli oluyor

Bilgi akışı müthüş müthüş

Ekli dosyalar

• 07ace7b96c2f3560bb40d1597a7e9bbb.gif
    07ace7b96c2f3560bb40d1597a7e9bbb.gif
    74,3 KB · Görüntüleme: 33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt