Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.186
- 39.956
- 3.013
Lig icinde romano, avrupa da di barzoSalimin doğru haberi var mı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig icinde romano, avrupa da di barzoSalimin doğru haberi var mı ya
Batshuayi'den kanatlarda verim alabilecegimizi dusunmuyorum. Oynar mucadele eder yinede ama eldeki diger kanat oyunculara bakinca 'bu nasil kanat' oynayacak demeden gecemiyorum. Zaten yedek olarak alindigi bariz ortada cunku bizim kulube hangi forveti alirsan al bunu goze alip gelecekti.Santrafor olarak bakarsan Icardi anca tatil yapmak istediğinde ondan süre alabilecek bir adam Bats.
Bakambu bu yüzden hep kanat falan oynadı yedekten girip, aynı rolü biçeceğiz Bats’a %80 ihtimalle.
İkisi arasında makul bir rotasyon olması pek olası değil.

Farklı bir bakış açısı. Dzeko ile nasıl yapacaklar bakalım. Yedek mi kalacak?
Farklı bir bakış açısı. Dzeko ile nasıl yapacaklar bakalım. Yedek mi kalacak?
Belki yaştan dolayıdırBurhan yine büyük sallamış Lemina tam programda tarif ettigi adam hem kesici , driplingci ayaklari iyi ustune birde ceza sahasına kosu atan orta saha. Niye veto etsin boyle birini yav zaten bunu istiyor![]()
37 maç ilk 11 başlamış 5 de golü var renkdaş...Lemina bizdeyken çok sakatlık yaşıyordu. Wolwes ta nasıldı sakatlık durumu?
Bizim olayimiz o zaten. Imzaya kadar getiriyoruz sonra s cekiyoruzGalatasaray bitirme noktasına getirmesine rağmen Jonathan Clauss transferinden vazgeçti. (Yakup Çınar)
Bize artı onlara eksi yazdırır transferiFarklı bir bakış açısı. Dzeko ile nasıl yapacaklar bakalım. Yedek mi kalacak?
Ben aciklayayim mi durumu net sekildeBurhan yine büyük sallamış Lemina tam programda tarif ettigi adam hem kesici , driplingci ayaklari iyi ustune birde ceza sahasına kosu atan orta saha. Niye veto etsin boyle birini yav zaten bunu istiyor![]()
galatasarayına gelebilmek içinUlan bu wan bissaka hiç milli olmamış neden acaba
hemen gelsin37 maç ilk 11 başlamış 5 de golü var renkdaş...