- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
Hayırardanın golü hala en güzeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırardanın golü hala en güzeli
allah kimseyi sömürgeciyi vatanı belleyecek kadar kücültmesin!!
ardanın golü hala en güzeli
Şarapran çok anlamam da Pamukkale şaraplarından al geç ya, çok kasmaya gerek yok o tür eventler için.Akşama yemeğe davetliyim birazdan çıkacağım alfredo yapacağını söyledi kendi açtığı makarna ile, bende şarap alayım diyorum ne dersin? Öneriye açığım uygun yollu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doluca Antik tavsiye ederim ucuz istiyorsanAkşama yemeğe davetliyim birazdan çıkacağım alfredo yapacağını söyledi kendi açtığı makarna ile, bende şarap alayım diyorum ne dersin? Öneriye açığım uygun yollu
Mertinki de kilit actiMertin golu daha iyi ama ardanin golu daha degerli kilit acti
allah kimseyi sömürgeciyi vatanı belleyecek kadar kücültmesin!!
Mertinki de kilit acti
Adamlar kilidi kapattiysa biz nabak
Ben balıkesir de yemiştim o da cok güzeldi ama herkes kıvamını tutturamiyo doğru.ben bazen anneme irmik helvası yaptırıp, kendim dondurma alıyorum
NuzunAkşama yemeğe davetliyim birazdan çıkacağım alfredo yapacağını söyledi kendi açtığı makarna ile, bende şarap alayım diyorum ne dersin? Öneriye açığım uygun yollu
3.San Sebastien Cheesecake
En güzel tatlılar;
Hepsi iyi yapılmak şartı ile
1. Fıstıklı kuru baklava, şöbiyet ve fıstıklı dolama yanında kesme dondurma (Fıstık Ağacı var bize yakın oranınkini beğeniyorum butik yerlerden, Hafız Mustafa Üsküdar, Karaköy Güllüoğlu’da fena olmuyor)
2. Çikolatalı frambuazlı mousse (Kukiş de yediğim fena olmuyor taze ise, daha iyisini balayında yemiştim inanılmazdı)
3.San Sebastien Cheesecake (tazesi en hafif tatlılardan biri)
4. Pastacı Kremalı çilekli milföy pasta (kötüsü hiç çekilmez, Burgazada-Ergün Pastanesi tavsiyedir)
Bonus:
5. Peynir Tatlısı ( Ege’de iyi yapan bir yerden olursa, yeni tanıştım ama çok iyiydi)
(Höşmerim değil kemalpaşaya benzeyen hamurlu peynir tatlısı)
6. Muzlu Çilekli Sütlü İrmik Tatlısı
doğu ahbabımda taklaya gelmiş