Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geriden okuyarak geliyorum. herkesin birbirine gay dediği muhabbet kaç sayfa suruyor?

yav bu assignon hakkında ne kadar ekstrem yorumlar var

çok mu iyi yoksa berbat herif mi anlayamadım
Toplam 5 maçını izleyen kişi sayısı türkiye maksimum 8-9 kişidir.

Zaten şu ısrarla Sena’ya ve kumbedi isteyenlere ayrı tutuluyorum 😂 adamların kendileri bile istikrarlı oynamamış kariyerlerinde kaç kere görüpte yangın yapıyorlar ayrı komedi

Hojberg ön alan baskisinda iyi pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor bugun oynadigi macta bunu begendim

Ama ceza sahasina topsuz kosulari pek olmadi,bizim ihtiyacimiz olan orta saha’nin ceza sahasi kosulari da olmali

Torreira ile iyi bir ikili olabilirler sanki ben genel olarak begendim ama mctominay’i tercih ederim sahsen eger böyle bir bütce varsa

Sonucta hojberg transferi de 5 milyon bonservise bitmeyecek

Şu fener sulanmadan bisakka yı alsak iyi olur. Niye isimleri çıkıyor bu adamların piyasaya yahu...

Hojberg ön alan baskisinda iyi pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor bugun oynadigi macta bunu begendim

Ama ceza sahasina topsuz kosulari pek olmadi,bizim ihtiyacimiz olan orta saha’nin ceza sahasi kosulari da olmali

Torreira ile iyi bir ikili olabilirler sanki ben genel olarak begendim ama mctominay’i tercih ederim sahsen eger böyle bir bütce varsa

Sonucta hojberg transferi de 5 milyon bonservise bitmeyecek
Pasalic

şöyle bir takımın üzerine de çok sağlam en az iki transfer yapın yav...yıldız nedir sorusu ile biten bir demeç hiç iç açıcı değil.. zamanda var para da net olması lazım. şu kadroya sakın abuk subuk transfer yapmayın. kimse kopenhagdan zor kurtulduğumuzu, spartadan fark yediğimizi konuşmuyor. elinde iyi bir kadro var yapacağın şey 8-10 adam almak değil hemen her sene olduğu gibi. net oyuncu istiyoruz en az iki bölgeye ki bana göre sol bekte şart.. artık avrupada kupa 1 ya da 2 de her neyse en az çeyrek final oynamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt