Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm erinç goretzka ile görüşme var demiş

boeyden gelen paranın da yarısı bankaya gitmiş, bir kısmıyla da ödemeler yapılmış diyor. o dönem ödeme sıkıntısı varmış
O dönem bonservis verdirmemesinin bir sebebi vardı zaten belli yav para sıkıntımızın vs oldugu. Goretzka ile niye görüşme yapacağız anlamadım bu arada herif 20 milyon mu ne alıyorken ve 2 sene sözlesmesi varken alamayız ki. Hadi her şeyi halletik parayı bulduk Bayern zaten satmak istiyorda herif bize gelene kadar kalbur ustu kuluplerin hepsinin isteyebilecegi biri.

her mevkide en az o maliyette futbolcun olur, bekin maliyetine bişey demem. beke 4 milyon maaş verip 1-2 milyon için ortasahaları elimizden kaçırmayı kabul etmem.
Onu bende kabul etmem elbet. Orta sahaya sağlam bir herif alınacak alınmazsa prime ronaldo gelse yine 2-3 ay eleştiririm. Ben scoutcu tayfanın bir derdiyim bana kalsa git City,Madrid, Chelsea altyapısından 3 tane herif çek yoluna bak.

Bu asignonu kompany takıntısı varsa az parlatsak onu da çakarız Bayern’e ha. Böyle bir acayiplik var, eğer bundan adam olur dersek yapılmalı bu iş

Bentancur ihtimali varsa Hojbjerg'le falan uğraşmam alır getiririm. Hojbjerg'den çok daha iyi bir oyuncu bence. Tek eksiği 2 sene önce ağır bir sakatlık geçirip geçen seneyi de rehabilitasyonla geçirmiş olması. Bir de Son'a karşı ırkçı bir şaka yaptığı için ceza alabileceği konuşuluyor.
Bıkmadınız mı ağır sakatlık yaşamış topçulardan ?? Adam çapraz bağı koparıp neredeyse 1 sene futbol oynamadı. Geçen senede yedeğin yedeği olarak oynadı tottenham’da.

5-6ya indirirsek alınabilir ya. Cidden bir parlatma ile bunu 20 civarına okuturuz.
24 yaşında 5-6 ya alabildiğin bir adam, bizde ne vakit seviye atlayacak da o paraları edecekmiş? Ham hayal olmaktan öteye gitmez. İspatı şu an için kabil değil; zaman gösterir, ne olup olmayacağını.

Assignon 24 olmuş lan bisaakka da kasımda 27 olacak.
İkisi arasında bir seçenek olacaksa bissakka için her türlü kasa açılmalı

Gecen sene Fabian Riederi istiyorduk diye hatirliyordum.

Gladbach oyuncuyu opsiyonla kiralamaya calisiyormus.

Muslera
Günay
Jankat

Bissakka Sanchez Abdülkerim Kohn
Kaan Nelsson Emin Yusuf
Turap Yeşilyurt Kaan Berkan

Torreira Camara
Kaan Demirbay
Berkan Eyüp

Ziyech Dybala Barış
Yunus Mertens Oğuz
Oğuz Ziyech Yunus

İcardi
Batshuayi
Dybala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt