Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyi tartışıyonuz olm iki transfer döneminde Gomis yerine 10 küsür milyon euroya Diagne alabilen yönetimdir o sürecin hatalısı

Sörloth vs bilimum adamın alınabileceği bir dönemdi, saçma sapan yönetim kadroları olup Abdürrahim tek başına süreci yönetince böyle işler oluyor.
Alex Isak vardı o dönem Dortmund kiralık göndermeye yer arıyordu sanki.

Erinç Bilican : Goretzka transferi imkansız değil

Goretzka 18 m eur maaş alıyor yıllardır Bayern'in bel kemiği dünyanın en iyi ortasahalarından biri , bizim yonetim nasıl almayı planlıyorlar acaba

Hojberg ön alan baskisinda iyi pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor bugun oynadigi macta bunu begendim

Ama ceza sahasina topsuz kosulari pek olmadi,bizim ihtiyacimiz olan orta saha’nin ceza sahasi kosulari da olmali

Torreira ile iyi bir ikili olabilirler sanki ben genel olarak begendim ama mctominay’i tercih ederim sahsen eger böyle bir bütce varsa

Sonucta hojberg transferi de 5 milyon bonservise bitmeyecek
Mctominay efsane olur gelirse ilk defa izlememe rağmen bayıldım elemana ama hojberd de torerira ile iyi is yapar

Bari bu sefer hak edecek adamlara versinler
Bentancur
Mctolunay
Fofana
Goretzka :d

Gibi isimlerin konusulmasi Cok tuhaf.

Bunlari alma ihtimalimiz yok bence.

Goretzka ile gorusulmus diyor erinç, ne gorustuk cok mrk ediyorum ben mesela. icerigi biri anlatsa da ogrensek keske. Herifin bonservisi belli, aldigi maas ortada. Ne dedik?

İsmi gecenlerden alabilecegim tek adam hojbjerg olur. 5M verirsek gelir belki

Oğuz yeni Barış olabilir fizik olarak o izlenimi veriyor. Fb ve Gs maçlarında Alanya da en dikkat çekici oyuncuydu. Kerem tarzı bir oyuncu değil ama daha fiziği ile oynuyor bu yüzden Barış dedim
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Oğuz her iki ayağıni da çok iyi kullanıyor. İki ayaklada gol vuruslarini gayet temiz yapıyor.

Transfer dönemi yine Goretzkalar Hojberglerle başladı bakalım işin sonunda kim gelecek Beklentiyi bu kadar yüksek tutmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt