Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.574
- 39.449
- 3.293
yüksek bonservis + maaşlı transferlere hazır mısın komiser.
Bari bu sefer hak edecek adamlara versinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüksek bonservis + maaşlı transferlere hazır mısın komiser.
Alex Isak vardı o dönem Dortmund kiralık göndermeye yer arıyordu sanki.Neyi tartışıyonuz olm iki transfer döneminde Gomis yerine 10 küsür milyon euroya Diagne alabilen yönetimdir o sürecin hatalısı
Sörloth vs bilimum adamın alınabileceği bir dönemdi, saçma sapan yönetim kadroları olup Abdürrahim tek başına süreci yönetince böyle işler oluyor.
floryadan hisse veririzErinç Bilican : Goretzka transferi imkansız değil
Goretzka 18 m eur maaş alıyor yıllardır Bayern'in bel kemiği dünyanın en iyi ortasahalarından biri , bizim yonetim nasıl almayı planlıyorlar acaba
Mctominay efsane olur gelirse ilk defa izlememe rağmen bayıldım elemana ama hojberd de torerira ile iyi is yaparHojberg ön alan baskisinda iyi pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor bugun oynadigi macta bunu begendim
Ama ceza sahasina topsuz kosulari pek olmadi,bizim ihtiyacimiz olan orta saha’nin ceza sahasi kosulari da olmali
Torreira ile iyi bir ikili olabilirler sanki ben genel olarak begendim ama mctominay’i tercih ederim sahsen eger böyle bir bütce varsa
Sonucta hojberg transferi de 5 milyon bonservise bitmeyecek
BentancurBari bu sefer hak edecek adamlara versinler
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Oğuz her iki ayağıni da çok iyi kullanıyor. İki ayaklada gol vuruslarini gayet temiz yapıyor.Oğuz yeni Barış olabilir fizik olarak o izlenimi veriyor. Fb ve Gs maçlarında Alanya da en dikkat çekici oyuncuydu. Kerem tarzı bir oyuncu değil ama daha fiziği ile oynuyor bu yüzden Barış dedim
Rice sistemimize uygun değilBir de Goretzka falan yazıp doğru isim falan diyorlar.
Biri Kimmich, Declan Rice falan yazsın da alıntıalyıp doğru isim diyeyim.
bence EN EN EN son tercih listede - olsun istemem kesinlikleAmrabati alacagiz görün bakın.
Sol beke Alphonso Davies alırsak o açığı kapatır. Sözleşmesinin son senesi.Rice sistemimize uygun değil