Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter da beleşe Elneny muhabbeti gördüm. Elneny+Gronbaek'e fit miyiz?
gronbaek'E sabah kadar fitim ama arkasında bence torreriyaı tamamlayıp - ileriye top taşıyan profil bence elneny değil.

tam bjk trasnferi elneny gedson gidiyorsa.

EA goyogy taraftar kafasında yayın yapıyorda - bu adamın backgroundu var mı ki sürekli teknik analiz kafasında video basıyorlar ?

Sabit 8 programını yapan çocuk ismini unuttum - eski GS scoutu idi misal.
Bilmiyorum da bunların programdaki teknik yorumların %90’ına katılmıyorum; yine de dinlemesi keyifli insanlar. Btw şöyle de bir iddiam var, eğer Kerem dışında basket-voleybol takip eden GS tayfa olsa amatör bilirkişi falan olmaması %99 ihtimal falan. Övdüğü basketçiler-koçlar hep boş çıktı

Bilmiyorum da bunların programdaki teknik yorumların %90’ına katılmıyorum; yine de dinlemesi keyifli insanlar. Btw şöyle de bir iddiam var, eğer Kerem dışında basket-voleybol takip eden GS tayfa olsa amatör bilirkişi falan olmaması %99 ihtimal falan. Övdüğü basketçiler-koçlar hep boş çıktı
kanal keyifli canım muhabbet olarak ona lafım hiç yok

kerem'i orda sadece kongre üyesi olarak yönetim içi konularda ciddiye alıyorum yalan yok. basket çok daha zor iş takım kurma olayında - çok daha fazla dinamiği var bakman gereken . sonuçta 40 dakika devamlı yüksek tempo bir spor. fena oynamam - iyi şutörümdür ama teknik kadro kurulumu taktik falan alakam olamz misal, anlamam en ufak şekilde.

ben şu maç önü muhabbetleri yapan bu arkadaşı merak ettim - neye göre "kadro mühendisliği" "teknik analiz" kafası var . ıf kanala içerik olsun diye mi o rolü karambol üstlenmiş yoksa bir geçmişi var mı bir şekilde.

Serbest 8 (Mustafa Demirtaşmış adı buldum ) eski GS scouti ya - o yüzden arada bakarım - biraz monoton yayın yapıyor olsada.

İskoç medyası; Rıdvan Yılmaz'ın Glasgow Rangers'tan ayrılabileceğini ve kulübün gelen tekliflere açık olduğunu duyurdu.

Haberde; Galatasaray'ın yanı sıra yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın da devreye girebileceğinin altı çizildi.

İskoç medyası; Rıdvan Yılmaz'ın Glasgow Rangers'tan ayrılabileceğini ve kulübün gelen tekliflere açık olduğunu duyurdu.

Haberde; Galatasaray'ın yanı sıra yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın da devreye girebileceğinin altı çizildi.
rıdvana vereceğim parayı yasine veririm.

rıdvana vereceğim parayı yasine veririm.

BJK versin parayı

Köhn'ü yedeklemek için para harcamaya gerek yok - max 3 -4 maçta girer zaten sakatlık olmazsa kupa haricinde. Kazımcan yeterli %99 yedek kalacak nede olsa.

BJK versin parayı

Köhn'ü yedeklemek için para harcamaya gerek yok - max 3 -4 maçta girer zaten sakatlık olmazsa kupa haricinde. Kazımcan yeterli %99 yedek kalacak nede olsa.

Yasin ve Oğuz mühim transferler.

Yasinle 2 bölgeyi de yedekleyebilirsin, ki Kohn'u kesmesi de muhtemel bana göre.

kanal keyifli canım muhabbet olarak ona lafım hiç yok

kerem'i orda sadece kongre üyesi olarak yönetim içi konularda ciddiye alıyorum yalan yok. basket çok daha zor iş takım kurma olayında - çok daha fazla dinamiği var bakman gereken . sonuçta 40 dakika devamlı yüksek tempo bir spor. fena oynamam - iyi şutörümdür ama teknik kadro kurulumu taktik falan alakam olamz misal, anlamam en ufak şekilde.

ben şu maç önü muhabbetleri yapan bu arkadaşı merak ettim - neye göre "kadro mühendisliği" "teknik analiz" kafası var . ıf kanala içerik olsun diye mi o rolü karambol üstlenmiş yoksa bir geçmişi var mı bir şekilde.

Serbest 8 (Mustafa Demirtaşmış adı buldum ) eski GS scouti ya - o yüzden arada bakarım - biraz monoton yayın yapıyor olsada.
Bu çocuğun öyle bir geçmişi yok. Kamera arkasındaymış, önüne koydular. SD’de Sinan Yılmaz’ın yaptığı formatı yaptırıyorlar işte. Twitter’da da böyle ScoutChef diye açan hesaplar gibi bir şey. Yolu açık olsun. Açıkçası goygoy değilde teknik taktik dinleyeceksem Uluca ile Özcan izliyorum ki onların yorumlarına da tam olarak katıldığım söylenemez. Eski LigTv Maraton’ları doygunluğuna ulaşılmıyor futboldan gelmedikleri için; mesela dinlemeyi sevmem ama Tümer’in falan futbol bilgisi net ön plana çıkıyor. Bu tarz isimler saha içinde akıştan gelişen olayları bile taktikmiş gibi sunuyorlar açıkçası hoşuma gitmiyor. Sonra Terimball, İsmailBall falan diye kafa ütüleniyor

Yasin Özcan ihtimali zorlanmalı. Hem sol stoper hem sol beki yedekler.

Duyduklarım doğruysa
1 temmuzdan sonra transfer konusunda hız kazanacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt