Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O donem kurulan kadro 2 yil sampiyonluk + şl gelirleri falan getirdi. + bu adamlarin cogunu da sattik diye hatirliyorum bonservis kazandik yani.

Hatirladigim ndiayeden 16, rodriden 9 gomisten 5 falan gelmişti.

Nagatomo ergun doneminde gelmedi ama bu yazida anlatilmak istenen şey dogru. Herkesin yanlisi dogrusu var.

Bakasetas duyumumu silmişler
Ben bu forum için daha da ayıptır söylemesi bin liraları bulan telefon görüşmesi yapmam arkadaş

O donem kurulan kadro 2 yil sampiyonluk + şl gelirleri falan getirdi. + bu adamlarin cogunu da sattik diye hatirliyorum bonservis kazandik yani.

Hatirladigim ndiayeden 16, rodriden 9 gomisten 5 falan gelmişti.

Nagatomo ergun doneminde gelmedi ama bu yazida anlatilmak istenen şey dogru. Herkesin yanlisi dogrusu var.
2 Yil sampiyon olmadik 2. Sene samp olan kadroda 4 oyuncu falan var 11de ilk kadrodan.

Elimizde geçen sezonun Asist Kralı, Hagi ve Sneijder'den sonra gelmiş geçmiş en iyi 10 numara, Napoli gibi bir Serie A devinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu Dries Mertens varken 10 numara aramak öncelikli olmamalı. 37 yaş umrumda değil iki sene rahat taşır Komutan y1e3pa.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye de bok gibi transferdi bu arada, maasi da bonservisi de ucuktu.

Bizden daha salak bi ingiliz kulubu bulup cakmamiz tesaduf sadece

Bizim aldığımız transfer döneminde 3-4 kulübün ciddi şekilde ilgisi vardı renkdaş sene başı biz alınca devre arasında tekrar talip oldular bonservis getirisi bizim için iyi bir rakam olsa da Premier lig kulüpleri için deneme yanılma ücreti o paralar ...

Bugun Zaniolo satilacak denen muhabir kimdi? Cuma gunu resmen satilacak demisti biri.

O sene gelen her oyuncu haddinden fazla maliyetliydi bencede. Gomis, Fernando ve Mariano hariç.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt