- 18 Temmuz 2009
- 80.854
- 225.744
- 5.093
Tanımıyorum da ET düşmanı Cenk Ergun şakşakçısı biri işte, Cenk’in akrabası falan olmalı.phantom kimdir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımıyorum da ET düşmanı Cenk Ergun şakşakçısı biri işte, Cenk’in akrabası falan olmalı.phantom kimdir?
Senin umrunda olmasa nolur. Mertensin vucudunun umrunda yiğit beyElimizde geçen sezonun Asist Kralı, Hagi ve Sneijder'den sonra gelmiş geçmiş en iyi 10 numara, Napoli gibi bir Serie A devinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu Dries Mertens varken 10 numara aramak öncelikli olmamalı. 37 yaş umrumda değil iki sene rahat taşır KomutanEkli dosyayı görüntüle 248961
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cago
lukas
carlos
santos
çok mu arıyorsunuz bu duyumcuları
O da sağlam ve bu post 10 numara transferini hareketlendirmek için atıldı aslında. Benim şom ağız malum.Senin umrunda olmasa nolur. Mertensin vucudunun umrunda yiğit bey
Bu senede bunlar şampiyon olamaz çok şükür. Btw topçumuzun ailesinden uzak durun adiler
Anılardır bizi yaşatan
Ne günlerdi
O transferden kar etmedik. MC bir kaç kere rakamları açıklamakla tehdit etmişti hatta.Ndiaye de bok gibi transferdi bu arada, maasi da bonservisi de ucuktu.
Bizden daha salak bi ingiliz kulubu bulup cakmamiz tesaduf sadece
Torreira 26 ndiaye 27 yasinda geldi.O transferden kar etmedik. MC bir kaç kere rakamları açıklamakla tehdit etmişti hatta.
Verilen bonservis bonuslarla 12 m euro
Satıştan da menajerine ciddi komisyon sözü verilmiş, o dönem maaşlar ödenemediği için satmak zorunda kalmışız çünkü bunu da Abdül ya da MC söylemişti biz geldiğimizde satılmıştı satılmak zorundaydı vs diye
300 bin euro alan adama bonussuz 2750 vereni de alkışlamak lazım.
Ben AWB ile Scott için 25 m euro vermemize olan yorumları okudum, bizi bayağı aşağılamışlar, 35-40 falan olmalı en az diyorlardı.Scott Mctominay için Manu forumunu okudum biraz da , kimisi kalsın kimisi gitsin diyor. Pozisyonunun gerektirdiği işlerde (pas yüzdesi, savunma bilgisi, oyun okuma) kötü ama ekstra olarak hücumda gol bölgesine gidip epey katkı yaptı falan demişler. Son 1 yıllık kontratı kaldığı için çok pahalı olmayacak şekilde alabiliriz ama 2010 Mustafa Sarp'ı anlatıyorlarmış gibime geldi korktum.
Erden ayrıldıktan sonra bu şekil fikirler çok ön plana çıkmaya başladı. DÖ bilinçli olarak mı yaptırıyor sence?Ahanda hiç bir şeyden haberi olmadığının net bir göstergesi;
![]()
ibrahim hatipoğlu
goretzka veya höjbjerg’den birini temmuz’daki ilk kampa yetiştirirse muzzam iş başarmış olur. nedense kendisine karşı peşinen bir güvenim var. umarım boşa çıkarmaz.rerererarara.net
Goretzka aynen. Siz de bunları dolu fikir sanıp taşıyorsunuz pes cidden.