Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde geçen sezonun Asist Kralı, Hagi ve Sneijder'den sonra gelmiş geçmiş en iyi 10 numara, Napoli gibi bir Serie A devinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu Dries Mertens varken 10 numara aramak öncelikli olmamalı. 37 yaş umrumda değil iki sene rahat taşır Komutan Ekli dosyayı görüntüle 248961

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin umrunda olmasa nolur. Mertensin vucudunun umrunda yiğit bey

Bileklerimi kesseniz sarı kırmızı akar demiş..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ndiaye de bok gibi transferdi bu arada, maasi da bonservisi de ucuktu.

Bizden daha salak bi ingiliz kulubu bulup cakmamiz tesaduf sadece
O transferden kar etmedik. MC bir kaç kere rakamları açıklamakla tehdit etmişti hatta.

Verilen bonservis bonuslarla 12 m euro

Satıştan da menajerine ciddi komisyon sözü verilmiş, o dönem maaşlar ödenemediği için satmak zorunda kalmışız çünkü bunu da Abdül ya da MC söylemişti biz geldiğimizde satılmıştı satılmak zorundaydı vs diye

300 bin euro alan adama bonussuz 2750 vereni de alkışlamak lazım.

Scott Mctominay için Manu forumunu okudum biraz da , kimisi kalsın kimisi gitsin diyor. Pozisyonunun gerektirdiği işlerde (pas yüzdesi, savunma bilgisi, oyun okuma) kötü ama ekstra olarak hücumda gol bölgesine gidip epey katkı yaptı falan demişler. Son 1 yıllık kontratı kaldığı için çok pahalı olmayacak şekilde alabiliriz ama 2010 Mustafa Sarp'ı anlatıyorlarmış gibime geldi korktum.

Asssignon transferi tutar mı tutmaz mı işi olur bissakka ne vereceği belli bir isim o yüzden uçurum fark yoksa bisakka tercih edilmeli

O transferden kar etmedik. MC bir kaç kere rakamları açıklamakla tehdit etmişti hatta.

Verilen bonservis bonuslarla 12 m euro

Satıştan da menajerine ciddi komisyon sözü verilmiş, o dönem maaşlar ödenemediği için satmak zorunda kalmışız çünkü bunu da Abdül ya da MC söylemişti biz geldiğimizde satılmıştı satılmak zorundaydı vs diye

300 bin euro alan adama bonussuz 2750 vereni de alkışlamak lazım.
Torreira 26 ndiaye 27 yasinda geldi.

Bonservis ndiayenin daha cok

Maaslar ayni :)

Birileri hala cenk yalama pesinde

Scott Mctominay için Manu forumunu okudum biraz da , kimisi kalsın kimisi gitsin diyor. Pozisyonunun gerektirdiği işlerde (pas yüzdesi, savunma bilgisi, oyun okuma) kötü ama ekstra olarak hücumda gol bölgesine gidip epey katkı yaptı falan demişler. Son 1 yıllık kontratı kaldığı için çok pahalı olmayacak şekilde alabiliriz ama 2010 Mustafa Sarp'ı anlatıyorlarmış gibime geldi korktum.
Ben AWB ile Scott için 25 m euro vermemize olan yorumları okudum, bizi bayağı aşağılamışlar, 35-40 falan olmalı en az diyorlardı.

Zor yani ucuza almak.

Ahanda hiç bir şeyden haberi olmadığının net bir göstergesi;

Goretzka aynen. Siz de bunları dolu fikir sanıp taşıyorsunuz pes cidden.
Erden ayrıldıktan sonra bu şekil fikirler çok ön plana çıkmaya başladı. DÖ bilinçli olarak mı yaptırıyor sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt