Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
78f3cce631bb5b3885377c95e20333bb.jpg

Goretzka hayırlı olsun diye yorumladım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TR de sadece mavi tik hesaplar tivit atabilmeli - diğer herkes sadece görüntüleme yapabilmeli.

Nelsson-Davinson'dan biri satılırsa Çağlar mantıklı. Yabancı kontenjanı açısından da olumlu olur aslında ama tabi bu Çağlar o 5 sene falan önceki iyi Çağlar seviyesine çıkmadığı sürece stoper rotasyonunda bir tık aşağı inmiş oluruz. Çok büyük bir düşüş değil ama yine de geçen seneki kadarkafamız ultra rahat olmaz.

Mavi tik almak zor bir sey degil
ufakta olsa bir kıstas - genel oalrak her anlamda ultra toksik olduğu için nefret ediyorum oradan. çok anlamsız - eskiden haber takip edebiliyordun - şimdi artık iyice saçmalık şelalesi oldu

Erden Timursuz becerebilir mi sence Dursun ve ekip?
Beceremez ama zaten çoğu gelir kalemi devam ediyor hala.

Dursun yönetimi bir şey üretmese de olur mevcudu korusunlar, hocayı korusunlar kafi.

Özgürlüğü kisitliyosun üstad
bende karşıyım eyvallahta - toksiklik - yanış bilgi yayılımı (spordan ziyade her konuda)

hassas içerik olarak aklına geleni sonucu olmadan söyleyebilme paylaşabilme sıkıntılı durum biraz.

Dursun transfer işini Okan Hocanın isteği doğrultusunda erken bitirme niyetinde sanki.

ferdi ciddi ciddi fb'den gidiyor galiba. kendisini overrated buluyorum fakat yerini yerli bir oyuncu ile aynı seviyede dolduramazlar. zaten oldukça dar olan yerli rotasyonları iyice daralmış olur.

12 yabancı kuralı kesinlikle değişmemelidir.

ufakta olsa bir kıstas - genel oalrak her anlamda ultra toksik olduğu için nefret ediyorum oradan. çok anlamsız - eskiden haber takip edebiliyordun - şimdi artık iyice saçmalık şelalesi oldu
%1 falan bir kıstas olabilir evet oda hiç bir sey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt