- 18 Temmuz 2009
- 80.712
- 225.286
- 5.093
Gelir/maaş oranında tarihin en yüksek seviyesindeyiz. Maaşlarda bir sorun yok, gelir seviyesi korunsun kafi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, geliyo herald.![]()
Goretzka hayırlı olsun diye yorumladım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mavi tik almak zor bir sey degilTR de sadece mavi tik hesaplar tivit atabilmeli - diğer herkes sadece görüntüleme yapabilmeli.
Özgürlüğü kisitliyosun üstadTR de sadece mavi tik hesaplar tivit atabilmeli - diğer herkes sadece görüntüleme yapabilmeli.
Gelir/maaş oranında tarihin en yüksek seviyesindeyiz. Maaşlarda bir sorun yok, gelir seviyesi korunsun kafi.
ufakta olsa bir kıstas - genel oalrak her anlamda ultra toksik olduğu için nefret ediyorum oradan. çok anlamsız - eskiden haber takip edebiliyordun - şimdi artık iyice saçmalık şelalesi olduMavi tik almak zor bir sey degil
Beceremez ama zaten çoğu gelir kalemi devam ediyor hala.Erden Timursuz becerebilir mi sence Dursun ve ekip?
naptıJalminha anasina kufru hak etmistir
bende karşıyım eyvallahta - toksiklik - yanış bilgi yayılımı (spordan ziyade her konuda)Özgürlüğü kisitliyosun üstad
Hoş değil rtaş adamın annesi rahmetli olduJalminha anasina kufru hak etmistir
%1 falan bir kıstas olabilir evet oda hiç bir sey.ufakta olsa bir kıstas - genel oalrak her anlamda ultra toksik olduğu için nefret ediyorum oradan. çok anlamsız - eskiden haber takip edebiliyordun - şimdi artık iyice saçmalık şelalesi oldu