Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz mantıklı olun..Ferdinin savunma zaafı Avrupa'da sıkıntı yaratıyor bize ne fenerin Avrupa'daki durumundan.. Ligde çok ekstra oynuyor savunması da öyle ahım şahım kötü değil lig için ..Bence fredle birlikte en büyük farkı yaratan oyuncu ...Kesinlikle yerini dolduramazlar bu kadar net konuşuyorum herif fener hucumunun 1/3ü resmen ..
Umarım satarlar bir an önce

Oosterwolde yalan çıktı
Sosyal medya hesabindan asla demis
yaw zaten yalan olduğunu görebilmek için elf gözlere gerek yoktu. delinin biri kuyuya taşı atmış işte.

haa bu arada haberdeki gibi rams park'a öyle bir menajer ziyareti olduysa da max serdar aziz'in menajeri falandır.

Biraz mantıklı olun..Ferdinin savunma zaafı Avrupa'da sıkıntı yaratıyor bize ne fenerin Avrupa'daki durumundan.. Ligde çok ekstra oynuyor savunması da öyle ahım şahım kötü değil lig için ..Bence fredle birlikte en büyük farkı yaratan oyuncu ...Kesinlikle yerini dolduramazlar bu kadar net konuşuyorum herif fener hucumunun 1/3ü resmen ..
üstat neden kızdın bu kadar yaw :d
kimse aksi bir şey söylemedi ki :d

Diğer 2/3 de irfan ve tadic/dzeko

Mevzu satmaları değil ya

Avrupa seviyesinde hiç bir kanada karşı üstünlük kuramamış bir adamın 20ye gitmesi bence kötü bir durum bizim için

Boey Avrupa’nın en üst seviye kanatlarını tokatladı da 30a gitti gözüyle değerlendirelim konuyu

Mesela Ferdi ŞLde iş yapsa, 20 falan verseler gitsin derdim, şu an o parayı hakedecek bir şey oynamadı bu adam

Dogru demiş kanı bozuk bu formayı asla giyemez o

üstat neden kızdın bu kadar yaw :d
kimse aksi bir şey söylemedi ki :d

Aslında genel bir birikmislik vardı bu konuda..Yok ferdinin defansi kötü yok balon bu adam lig için bulunmaz bir nimet soldan bindiriyor- delici bir orta saha gibi rakip defansı bozuyor bu herifin katkısı yaptığı skorun çok üstünde ..

tekrar yazalım.

eğer yabancı sınırı 12'de kalırsa, ferdi'nin gidişi fb için olumsuz olur.

ancak bu sınırı arttırırlarsa bu sefer fb için + olur.

bu yüzden mevcut yabancı kuralı değişmemelidir.

temmuz'da yapılacak federasyon seçimi, tüm transferlerden daha önemlidir.

Oosterwolde mevzusu Batshuayi hezimetini unutturmak için ortaya atılmış bir deneme gibi durmakta üzerine fazla konuşmaya gerek yok bence.

Son düzenleme:
Mevzu satmaları değil ya

Avrupa seviyesinde hiç bir kanada karşı üstünlük kuramamış bir adamın 20ye gitmesi bence kötü bir durum bizim için

Boey Avrupa’nın en üst seviye kanatlarını tokatladı da 30a gitti gözüyle değerlendirelim konuyu

Mesela Ferdi ŞLde iş yapsa, 20 falan verseler gitsin derdim, şu an o parayı hakedecek bir şey oynamadı bu adam

Rakibin gucsuzlesmesi açısından bence çok iyi olur..Bu mallar zaten 20 milyonu da çar cur eder..
Dediğim gibi bizi asıl ilgilendiren fenerin ligdeki performansı o kadar alıştılar ki ferdiye ciddi bocalayacaklarini düşünüyorum hücuma çıkarken

tekrar yazalım.

Hicbir sekilde + olmaz yaw niye olsun

tekrar yazalım.

Mevcut kuralin mutlaka değişmesi lazım.Fb den bizene burda Oğuz Aydın için 4-5 milyon Euro istiyorlar kural olduğu sürece Avrupa da başarılı olma şansımız çok az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt