Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz mantıklı olun..Ferdinin savunma zaafı Avrupa'da sıkıntı yaratıyor bize ne fenerin Avrupa'daki durumundan.. Ligde çok ekstra oynuyor savunması da öyle ahım şahım kötü değil lig için ..Bence fredle birlikte en büyük farkı yaratan oyuncu ...Kesinlikle yerini dolduramazlar bu kadar net konuşuyorum herif fener hucumunun 1/3ü resmen ..
Umarım satarlar bir an önce
Ali ecenin ses tonunda okudum komiserim

Barış satılırsa

Muslera
Bissaka davi apo mitaj
Toreira bellegarde
Sallai lindström nakamura
İkardi

Nakamura ya da salllai yerine kopenhaglı achouri de olabilir,mitaj yerine cuyper de olabilir,bunlar bizim oyuna çok uygun profiller böyle bi kadro isterdim

Fit olacaksa tabi ki ikardi
mitaj yerine cuyper iyidir. Sallai yi pek beğenmiyorum. Nelsson u naptın lan!

Hoca Markaj’da Goretzka sorulduğunda ve imkansıza yakın vs. dendiğinde, oyuncuların stattan, atmosferden falan etkilendiğini bunun da transferde işlerine yaradığını söylemişti. Orada sinyali çaktığını düşünüyorum bence uğraştığımız adam Goretzka. Olur olmaz göreceğiz ama çok imkansız görmüyorum.

Hoca Markaj’da Goretzka sorulduğunda ve imkansıza yakın vs. dendiğinde, oyuncuların stattan, atmosferden falan etkilendiğini bunun da transferde işlerine yaradığını söylemişti. Orada sinyali çaktığını düşünüyorum bence uğraştığımız adam Goretzka. Olur olmaz göreceğiz ama çok imkansız görmüyorum.
Dusseldorfta gezmeye cikmamislardir sanırım.goretzka,mc tominay,hojberg,fofana listede net şekilde,beklentiyi azaltmalari iyidir.

Yaşı itibariyle hız ve çevikliği belirgin ölçüde düşüktü ama oyunda bu denli aktif olması şaşırtıcıydı gerçekten. Dzeko ve Tadic oyun kurmada iyi olsalar da diğer hücum oyuncularının çok dinamik olmaması handikapları oldu. Hücumculardaki bu eksikliği bekler ve Fred bir ölçüde tolere edebildiler. Bu ikisinden vaz geçseler, bu defa da topu bu denli ön tarafta tutamazlar. Szymanski profil olarak tam uymadı, dinamik oyuncuların arasında iş bitirici rolü daha uygundu belki, topsuz oyunda sürekliliği zaten zayıf. Kahveci' nin bu sezonki prime performansını devam ettiremeyeceğini tahmin ediyorum. Velhasıl işleri pek kolay değil, umarım çuvallarlar...
Hakkaten İrfan şapkadan tavşan çıkarmasa bir çok kez, çok fazla puan kaybederlerdi, ikinci yarı en aktif oydu.

Fredle Ferdi top taşıma konusunda çok fayda sağladılar ama şu game changer olayını bir İrfan yapabildi.

Çağlar Söyüncü: "Fenerbahçeli olmak gerçekten ayrıcalık."
ya bunlar çok normal açıklamalar. fb'de devam etmek istiyor haberi zaten tr'de devam etmek istiyor olarak geliyor bana. daha geçen yıl biz kiralıyorduk neredeyse bunu. bize gelse aynı şeyleri de bizim için diyecekti.

verilecek sözleşmeye bakar. zaten oster iti haberlerine ithafen yazdım o mesajı da. illa fb'nin stoperlerinden birinin menajeri ile görüşme yaptıysak -bence yalan- bu söyüncü'dür, başka kimse olamaz.

ya bunlar çok normal açıklamalar. fb'de devam etmek istiyor haberi zaten tr'de devam etmek istiyor olarak geliyor bana. daha geçen yıl biz kiralıyorduk neredeyse bunu. bize gelse aynı şeyleri de bizim için diyecekti.

verilecek sözleşmeye bakar. zaten oster iti haberlerine ithafen yazdım o mesajı da. illa fb'nin stoperlerinden birinin menajeri ile görüşme yaptıysak -bence yalan- bu söyüncü'dür, başka kimse olamaz.
Gecelim bize lazim biri degil, Emin Bayram'a sans veririm daha iyi.

mitaj yerine cuyper iyidir. Sallai yi pek beğenmiyorum. Nelsson u naptın lan!
Cuyper de olur dediğim gibi farketmez

Sallai taş gibi topçu rashicanın iyisi

Nelson sınır yüzünden şutingen

Kadroda ki o eşsiz mühendisliği,doğru stratejiyi,kusursuz takım bütünlüğünü,yüksek fiziki kalitenin yanı sıra tekniği de göz ardı etmemeyi fln farkettin dimi

Boşuna uzmanız demiyoruz

Kadro böyle kurulur

Barış satılırsa

Muslera
Bissaka davi apo mitaj
Toreira bellegarde
İkardi

Nakamura ya da salllai yerine kopenhaglı achouri de olabilir,mitaj yerine cuyper de olabilir,bunlar bizim oyuna çok uygun profiller böyle bi kadro isterdim

Bu takım 3. olur ligde

ŞLde 2 beraberlik 6 m

Türkiye kupasında batmanspora 3. turda eleniş

Cuyper de olur dediğim gibi farketmez

Sallai taş gibi topçu rashicanın iyisi

Nelson sınır yüzünden şutingen

Kadroda ki o eşsiz mühendisliği,doğru stratejiyi,kusursuz takım bütünlüğünü,yüksek fiziki kalitenin yanı sıra tekniği de göz ardı etmemeyi fln farkettin dimi

Boşuna uzmanız demiyoruz

Kadro böyle kurulur
Nelsson u satanı biz de satarız

Barış satılırsa

Muslera
Bissaka davi apo mitaj
Toreira bellegarde
İkardi

Bay a ne yaptın peki satıldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt