- 6 Eylül 2014
- 83.140
- 56.742
- 4.283
Adam gitmek istiyor beyefendiNelsson u satanı biz de satarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gitmek istiyor beyefendiNelsson u satanı biz de satarız
Çağlar kariyer olarak büyük düşüş yaşadı zaten tr'de kalmak istemesi bile artık bunu kabullenmiş olmasından. Bardakçı iyi paraya satılırsa uygun bedelle alınmasına karşı olmam. Emin Bayram konusunda nedense hiç büyük takım oyuncusu olacağını düşünmedim, son durumu hakkında da bilgim yok açıkçası. Biraz önyargılıyım ona karşı.Gecelim bize lazim biri degil, Emin Bayram'a sans veririm daha iyi.
Onun geriye kaçıp takım boyunu 160 metreye çıkartmasına müsaade edemeyiz artıkNelsson u satanı biz de satarız
şutingen diyor canım kankam. yolcu ettik dese neyseAdam gitmek istiyor beyefendi
tercihlerine saygı duymuyorumOnun geriye kaçıp takım boyunu 160 metreye çıkartmasına müsaade edemeyiz artık
Ha kompakt savunma falan oynayacaksak presten vazgeçip o zaman da nelsonun kalması lazım davinson şut
Tercih ettiğimiz oyuna göre konuşuyorum
Keske Christoph Baumgartner'i falan almaya calissalar en azindan 4-5 milyon euroluk abartili maasi da olmaz. Gerci bu cocuk orta sahadan cok daha fazla 10 numara aslinda ama yuksek bonservis/normaal maas bakimindan daha mantikli transfer gibi duruyor..
MusSen kur bi
Bu arada atletizm i arttırıp IQ düşürmek mi
IQ yu atketizm ile aynı oranda arttırmak mı?
Samet herkesi şutlamiş zaten yeni 11 yapmış. 4 yeni 11 yeterli 4 de yedek yeterşutingen diyor canım kankam. yolcu ettik dese neyse
Bu kadro kurulursa ve şampiyon olamazsak Okan şut olur, eğer maaş ödemelerinden karışmadıysa takım. Gerçi 1 sene lüksü olabilirMus
AWB Davinson Abdül (Nelsson) Köhn
Torr Mctominay (öbyerg)
Barış Lindström Zaha
Icardi
Ziyech Zaha değişebilir, onlar giderse kanat bakarız.
Bu 3 transfer yapılsa zaten bütçe kalmaz o yüzden sol beke adam almadım.
93 puan (1 veya 2)
ŞLde çeyrek final real mardine eleniş (hakem hatalarıyla)
Tr kupası şamp (gol kralı şuayip)
Sene sonu Dursun Özbek şut şamp olamazsak
Onun geriye kaçıp takım boyunu 160 metreye çıkartmasına müsaade edemeyiz artık
Ha kompakt savunma falan oynayacaksak presten vazgeçip o zaman da nelsonun kalması lazım davinson şut
Tercih ettiğimiz oyuna göre konuşuyorum
@Emre Altun @Emre Zeytinli Bu 2liye ben Cemrem diyom da şu an Zeytin Bahçe olana rica edeyim ben kanks yavCemre kim
sürekli bir atletizm arttırma sözü geçiyor ya ahberd. Sadece atletizm arttırırken bizim bütçemizle oyun içi zekası Eteboya düşer. İkisini de aynı oranda arttırmak cebimizden 20-30m fazladan çıkması demek. Onu belirtmek istedim.ne demek istedin ahblord