Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecelim bize lazim biri degil, Emin Bayram'a sans veririm daha iyi.
Çağlar kariyer olarak büyük düşüş yaşadı zaten tr'de kalmak istemesi bile artık bunu kabullenmiş olmasından. Bardakçı iyi paraya satılırsa uygun bedelle alınmasına karşı olmam. Emin Bayram konusunda nedense hiç büyük takım oyuncusu olacağını düşünmedim, son durumu hakkında da bilgim yok açıkçası. Biraz önyargılıyım ona karşı.

En azından artık Okan Hoca takımın atletizmine fizik kalitesine yatırım yapıyor bunu görüyoruz

Avrupa'da başarılı olmak için şart. Geçen sene Kaan Ayhan kırmızı kart gördükten sonra bir anda maçı bırakacak duruma gelmemiz de bu atletizm ve fizik kalitesi eksikliğimizdendi

Bisakkayi ikna ettigimiz an bu iş biter

Eger 🆕🐴 götunden uydurmuyorsa

Nevzat Dindar: "Manchester United, Bissaka için Galatasaray'dan 15 milyon Euro istiyor. Galatasaray'ın parası var ama o parayı 8 numaraya ayırmak istiyor. Galatasaray'ın Bissaka'ya ayırdığı bütçe 8-10 milyon Euro."

Bu arada atletizm i arttırıp IQ düşürmek mi
IQ yu atketizm ile aynı oranda arttırmak mı?

Keske Christoph Baumgartner'i falan almaya calissalar en azindan 4-5 milyon euroluk abartili maasi da olmaz. Gerci bu cocuk orta sahadan cok daha fazla 10 numara aslinda ama yuksek bonservis/normaal maas bakimindan daha mantikli transfer gibi duruyor..

Mus
AWB Davinson Abdül (Nelsson) Köhn
Torr Mctominay (öbyerg)
Barış Lindström Zaha
Icardi

Ziyech Zaha değişebilir, onlar giderse kanat bakarız.

Bu 3 transfer yapılsa zaten bütçe kalmaz o yüzden sol beke adam almadım.

93 puan (1 veya 2)
ŞLde çeyrek final real mardine eleniş (hakem hatalarıyla)
Tr kupası şamp (gol kralı şuayip)

Sene sonu Dursun Özbek şut şamp olamazsak

Mus
AWB Davinson Abdül (Nelsson) Köhn
Torr Mctominay (öbyerg)
Barış Lindström Zaha
Icardi

Ziyech Zaha değişebilir, onlar giderse kanat bakarız.

Bu 3 transfer yapılsa zaten bütçe kalmaz o yüzden sol beke adam almadım.

93 puan (1 veya 2)
ŞLde çeyrek final real mardine eleniş (hakem hatalarıyla)
Tr kupası şamp (gol kralı şuayip)

Sene sonu Dursun Özbek şut şamp olamazsak
Bu kadro kurulursa ve şampiyon olamazsak Okan şut olur, eğer maaş ödemelerinden karışmadıysa takım. Gerçi 1 sene lüksü olabilir

Takimin atletizimi arttırmaya yaratıcılıgını bitirmişsın yav kadroda 10 numarada bile lindstrom oynuyor oraya daha efektif birini koysaydın bari
Onun geriye kaçıp takım boyunu 160 metreye çıkartmasına müsaade edemeyiz artık

Ha kompakt savunma falan oynayacaksak presten vazgeçip o zaman da nelsonun kalması lazım davinson şut

Tercih ettiğimiz oyuna göre konuşuyorum

ne demek istedin ahblord
sürekli bir atletizm arttırma sözü geçiyor ya ahberd. Sadece atletizm arttırırken bizim bütçemizle oyun içi zekası Eteboya düşer. İkisini de aynı oranda arttırmak cebimizden 20-30m fazladan çıkması demek. Onu belirtmek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt