Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.701
- 94.820
- 4.978
seni düşmanlıktan düşürüp kendisini yazdımSamet herkesi şutlamiş zaten yeni 11 yapmış. 4 yeni 11 yeterli 4 de yedek yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni düşmanlıktan düşürüp kendisini yazdımSamet herkesi şutlamiş zaten yeni 11 yapmış. 4 yeni 11 yeterli 4 de yedek yeter
@Umut Şimşek e ne diyon kank@Emre Altun @Emre Zeytinli Bu 2liye ben Cemrem diyom da şu an Zeytin Bahçe olana rica edeyim ben kanks yav![]()
Admin bey, Hurensohn da demek ister misiniz?Ali Koc, Florya'ya gelip sana Oosterwolde'yi verecekti, kafalar guzel herhalde.
Hoerenzoon oldugu konusuna girmiyorum bile.
o biraz koçun mallığı gibi renktaş.ManU Bissakka’yı 8-10a falan vermez bence. 30 yaşında Fred’den 15 aldılar.
Yatar o iş.
@Emre Altun @Emre Zeytinli Bu 2liye ben Cemrem diyom da şu an Zeytin Bahçe olana rica edeyim ben kanks yav![]()
En son Lpgli Umut dediğimde bana yapay zekadan fotoğraflı 1 şekilde hikaye yazmıştı ama korkmuyom yine göze alıyom Lpgli Umut'um diyom ben kanks yav@Umut Şimşek e ne diyon kank
Mus
AWB Davinson Abdül (Nelsson) Köhn
Torr Mctominay (öbyerg)
Barış Lindström Zaha
Icardi
Ziyech Zaha değişebilir, onlar giderse kanat bakarız.
Bu 3 transfer yapılsa zaten bütçe kalmaz o yüzden sol beke adam almadım.
93 puan (1 veya 2)
ŞLde çeyrek final real mardine eleniş (hakem hatalarıyla)
Tr kupası şamp (gol kralı şuayip)
Sene sonu Dursun Özbek şut şamp olamazsak
Sene içinde ciddi düşmezsek Okan gitmez yaBu kadro kurulursa ve şampiyon olamazsak Okan şut olur, eğer maaş ödemelerinden karışmadıysa takım. Gerçi 1 sene lüksü olabilir
sürekli bir atletizm arttırma sözü geçiyor ya ahberd. Sadece atletizm arttırırken bizim bütçemizle oyun içi zekası Eteboya düşer. İkisini de aynı oranda arttırmak cebimizden 20-30m fazladan çıkması demek. Onu belirtmek istedim.
YalanBeşiktaş, Grønbæk'in Fiyatını Sordu
Beşiktaş, Gedson’un olası ayrılığı için geçtiğimiz haftalarda Albert Gronbaek transferi için hem Bodo Glimt hem de oyuncu tarafıyla temas kurmuştu. Gronbaek’in düşük maaşı nedeniyle oyuncu tarafı Bodo Glimt’ten ayrılmaya sıcak bakıyor. Türkiye konusunda da olumlu dönüş alındı. Bodo Glimt’in 10...www.gscimbom.com.tr
Hocamın duruşuna bak son 5 senede Arsenal'in aldığı kupa sayısıyla eşit aldığı kupa sayısı
Sende fenerli kafası var böyle devam etHocamın duruşuna bak son 5 senede Arsenal'in aldığı kupa sayısıyla eşit aldığı kupa sayısı![]()
Bu takım 2 senedir IQ ile şampiyon oldu.Bu arada atletizm i arttırıp IQ düşürmek mi
IQ yu atketizm ile aynı oranda arttırmak mı?
Mus
AWB Davinson Abdül (Nelsson) Köhn
Torr Mctominay (öbyerg)
Barış Lindström Zaha
Icardi
Ziyech Zaha değişebilir, onlar giderse kanat bakarız.
Bu 3 transfer yapılsa zaten bütçe kalmaz o yüzden sol beke adam almadım.
93 puan (1 veya 2)
ŞLde çeyrek final real mardine eleniş (hakem hatalarıyla)
Tr kupası şamp (gol kralı şuayip)
Sene sonu Dursun Özbek şut şamp olamazsak
Şampiyonluk kutlamalarina dua etsin yoksa fa cup'ı alamayıp kovulacaktıHocamın duruşuna bak son 5 senede Arsenal'in aldığı kupa sayısıyla eşit aldığı kupa sayısı![]()