Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Baumgartnera bugün hem isabetli şut atar hem de gol atar almıştım. Geçen maç çok denemişti, keşke biz alabilsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşimin adı beni attılar yıllar önceNe biçim adin var senin yav,gercek adin degil de mi bu
Tinerjiler seviniyor 'aldik galiba' falan diyorlar mesajin altindaki yorumlara bakarsak.Bizimlen alakasi nedir
Geliyor muLindström’ü tartışmayalım beyler, tam olarak istediğiniz oyuncu, bir fırsat olur da gelirse yıllardır aradığımız adam dersiniz.
Plde yardırsa zaten alma imkanımız yok mecbur düşük perf gösterip sana düşmesini bekleyeceksin bellegard gibi adamlarınBellegardeyi izledin mi wolvesta leş gibiydi bu sezon çok para da vermediler denenebilir aslında .. Fransa'da sezona çok iyi girmişti ama epl yaramadı..
Bu arada senin üstteki kadron tam FM işi olmuş..Şampiyon bir takımda bu kadar fazla değişiklik bence akıl dışı olur ki zaten yapacaklarını da sanmam.. 3 tane net oyuncu gerekir 11 için ..
Bazen çok doğru yorumlar yapıyorsun bazen bu sametin hesabını mi calmislar dedirtiyorsun inan bir cozemedim seni : )
Anladim canimKardeşimin adı beni attılar yıllar önce(
Baumgartın milli takımda yedeği var bi de schmid o da çok iyi oyuncu ama baumgart 1 gömlek üstün tabi
Bunu diyene kadar iddiada oynasana .ben simdi yarin kerem, arda ve kaan ayhana oynamak istiyorum. Kerem kesin, kaan ayhan macin adami bile olabilir.arda asist yapar gibi bu sefer,sakatliga da acik.kararsiizimBaumgartnera bugün hem isabetli şut atar hem de gol atar almıştım. Geçen maç çok denemişti, keşke biz alabilsek
İşin doğrusu Fenerbahçe'nin sadece 2-3 transferle Avrupa çapında ciddiye alınabilecek, çok değerli bir kadrosu vardı. Transfer bağımlılığı yüzünden hata yaparak kadroyu dağıtacaklarını düşünüyorum ben de. Forvetlerin birini kaptırdılar, diğerinden belli ki çıkacaklar. Bek mevkinde en iyi yerli oyuncu kendilerinde idi. Orada da hata yapacaklar gibi. Kalecileri üç aşağı beş yukarı bir performans gösteriyordu, onu da değişme niyetindeler. Stoperde iyi oyuncuları var, orada bile transfer çalışması var. Gerçekten beyin tutulması yaşıyorlar.fb-mou işi çok ilginç gerçekten ya. merakla bekliyorum.
geçen sene öyle ya da böyle 99 pts toplayan takımın ezber oyuncularını dağıtıp yerine yeni oyunculara gidecek gibiler.
bir sezonda toplam 50 gol atmış forvet hattını dağıttılar mesela. bu çok büyük kumar bence. ferdi de yine demirbaş isimlerden biriydi. o da gidecek muhtemelen. ick bir daha geçen seneki gibi bir katkı verebilir mi? şüpheli. lindelöf'ü istiyorlarmış, o zaman becao-dziku'dan biri gidecek sanırım?
büyük risk aldılar gerçekten. geçen seneki oturmuş kadro bir anda çok pahalı bir çorbaya dönebilir.
kağıt üzerinde süper gibi görünen oyuncular bile tutmayabiliyor sonuçta. yeni oyuncular lige, rakiplere alışana kadar puan kayıpları da yaşanabilir gayet.
böyle bir süreç olursa, mou arıza bir adam biliniyor zaten. yalı da diyalog kurmayı bile beceremeyen aşırı egolu bir adam.
çok ilginç basın toplantıları izleyebiliriz. :dd
Ziyech gibilere mecburuz zaten bu oyun şekliyle o yüzden artık mecbur olmamak gerekiyo,evet kolay değil ama okanın artık 3.senesi başlıyo bir yerden başlaması gerekiyo bazı şeylereHa deyince mevcut kadrodan sisteme geçemezsin, zaman lazım, süreç yönetimi lazım.
Ziyech gibi adamlara ihtiyacın var sen ne dersen de, bu adamların etkisi çok büyük oluyor özellikle kilit maçlarda, Zaha da farklı kariyer planı yapsa öyle olabilirdi ama o daha farklı bir profil
Mesela bizi tokatlayan Kopenhag ligde midyata brondbye falan üstünlük kuramadı o da ayrı mevzu, kapanan takım olmakla baskın takım olmayı da yönetebilmelisin senin dediğin düzende.
İmkansız o herif baya bruyne yan çar gibi oynuyoBaumgartnera bugün hem isabetli şut atar hem de gol atar almıştım. Geçen maç çok denemişti, keşke biz alabilsek
Mükemmel bir örnek evet 12-13 geçişiZiyech gibilere mecburuz zaten bu oyun şekliyle o yüzden artık mecbur olmamak gerekiyo,evet kolay değil ama okanın artık 3.senesi başlıyo bir yerden başlaması gerekiyo bazı şeylere
2012 takımı buna çok güzel bi örnek mesela,kadro tam kompakttı hiç yıldız tribinde biri yoktu,herkes bir bütündü,tudorun ilk 8 haftasından bile iyiydi o takım hem de ilk haftalar hariç tüm koca sezon
Sonra yıldız diye drogbaları sneijderleri takım oyunundan bi haber burağı alıp bunların şapkadan tavşan çıkarmasını ummaya döndü olay,çıkartınca başardık çıkartamayınca olanlar malum
Bunlar olmasaydı da avrupada iş yapamazdık orası da ayrı konu,atletizm/yetenek/kalite o harmanı doğru yapmak gerekiyo