Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ressam Bedri'nin Batsuai'ye Fransızca bir paragraf yazı döşemesi işi çok komik değil mi yaw :d

150 yaşında adam sanatçıyım falan diye geçiniyor uğraştığı şeye bak zuhahaha :dddd
Onun bio kısmı daha komik

Herbokolog yazsa hepsini kapsıyor zaten

Guzel konus ibram

AWB olmamali eger boyle diyosan mantiken

İyi de Bissaka olmaz da Assignon alınırsa mutlu olacak mısın peki?. 3 yaş daha genç ama en fazla Bissaka kadar olabilecek biri ki pek ihtimal vermiyorum doğrusu; elde patlaması daha büyük olasılıktır.

Bissaka pahalı diye istemeyen, Assignon' u istememeli yani. Kumbedi gibi takımında süre alamayan, ne verebileceği belli olmayan biri için kumar oynamanın da zamanı değil. Ya paraya kıyılacak, ya standardı belli underrated birine yönelinecek, yahut da preveteran birine gidilecek.

Goretzka için tüm şartlar zorlanmalı tam aradığımız adam

Zaniolonun iyi topcu olmadigini ne zaman kabul edeceniz acaba ya
Herkese bir bahane aramayı bırak.
İyi yada kötünün anlamı yok bu devirde etiket diye bir konu var.
Premier ligin en leş herifleri 30 milyona gidiyor, lukaku dene 1 metreden üst üste 3 kere gol kaçıran herif her sene 10 milyon Euroya kiralık gezgin gibi geziyor.
Araplar ona buna milyonlarca Euro saçıyor.

Daha düne kadar lookman da birileri için çöp oyuncuydu, doğru sistem doğru oyunla neler ortaya çıktığı ortada.

Daha geçen sene barışın ne kadar eleştirildiği ortada bugün 20 milyonluk teklif gelse neredeyse savaş çıkarırız.
Olayı öyle bir noktaya çekiyorsun ki 100 milyon eder mi etmez mi tartışması yapıyoruz gibi.
Türkiyeye beleş gelip 30 yaşında Türkiye’den 8 milyona giden adamlar oldu mu? Oldu. 16 milyona giden oyuncun oldu mu oldu?

Demek ki doğru takımı bulduğunda istediğin parayı çıkarabilirsin.
Bu çocuğun yaptığı bireysel antrenman üst seviye futbolcuların antrenmanları, Türk oyuncula bunu yapmaya çalıştığında %80i sezonu sakat geçirir.

İyi de Bissaka olmaz da Assignon alınırsa mutlu olacak mısın peki?. 3 yaş daha genç ama en fazla Bissaka kadar olabilecek biri ki pek ihtimal vermiyorum doğrusu; elde patlaması daha büyük olasılıktır.

Bissaka pahalı diye istemeyen, Assignon' u istememeli yani. Kumbedi gibi takımında süre alamayan, ne verebileceği belli olmayan biri için kumar oynamanın da zamanı değil. Ya paraya kıyılacak, ya standardı belli underrated birine yönelinecek, yahut da preveteran birine gidilecek.
Awb 8-10 bons 2.5-3 yilliga gelirse isterim

3ten fazlasi psikolojik sınır benim icin beke verilmez

Assignonu hicbir turlu istemiyorum ya isinamadim

Sağ beke Çufal işine ne dersiniz?

Portekiz maçında Leao'ya karşı gayet iyiydi. İleri çıkışlarında da iyi ortalar kesti çok beğendim. Mis gibi topçu.

Free agent. Maaşı da çok olmaz.

Herkese bir bahane aramayı bırak.
İyi yada kötünün anlamı yok bu devirde etiket diye bir konu var.
Premier ligin en leş herifleri 30 milyona gidiyor, lukaku dene 1 metreden üst üste 3 kere gol kaçıran herif her sene 10 milyon Euroya kiralık gezgin gibi geziyor.
Araplar ona buna milyonlarca Euro saçıyor.

Daha düne kadar lookman da birileri için çöp oyuncuydu, doğru sistem doğru oyunla neler ortaya çıktığı ortada.

Daha geçen sene barışın ne kadar eleştirildiği ortada bugün 20 milyonluk teklif gelse neredeyse savaş çıkarırız.
Olayı öyle bir noktaya çekiyorsun ki 100 milyon eder mi etmez mi tartışması yapıyoruz gibi.
Türkiyeye beleş gelip 30 yaşında Türkiye’den 8 milyona giden adamlar oldu mu? Oldu. 16 milyona giden oyuncun oldu mu oldu?

Demek ki doğru takımı bulduğunda istediğin parayı çıkarabilirsin.
Bu çocuğun yaptığı bireysel antrenman üst seviye futbolcuların antrenmanları, Türk oyuncula bunu yapmaya çalıştığında %80i sezonu sakat geçirir.
Gsnin satmak icin aldigi adamda riske girme luksu yok sokmusum premier lig takimlarina

13-15 verilirse satilmali bitti gitti

1 sene daha kotu oynasa ya da sakatlansa maaşı bile yük olacak bonservisi gectim

Sağ beke Çufal işine ne dersiniz?

Portekiz maçında Leao'ya karşı gayet iyiydi. İleri çıkışlarında da iyi ortalar kesti çok beğendim. Mis gibi topçu.

Free agent. Maaşı da çok olmaz.

free agent olmadığı için hayır deriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt