- 31 Aralık 2015
- 12.885
- 8.102
- 1.488
Modric,kovacic bunlar dinamo Zagreb çıkışlı değil mi ya çoğu oyuncu oradan çıkıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun sanatının taa içine edeyim ben üstad!Ressam Bedri'nin Batsuai'ye Fransızca bir paragraf yazı döşemesi işi çok komik değil mi yaw :d
150 yaşında adam sanatçıyım falan diye geçiniyor uğraştığı şeye bak zuhahaha :dddd
Onun bio kısmı daha komikRessam Bedri'nin Batsuai'ye Fransızca bir paragraf yazı döşemesi işi çok komik değil mi yaw :d
150 yaşında adam sanatçıyım falan diye geçiniyor uğraştığı şeye bak zuhahaha :dddd
Sanatçı diye geçiniyor dedim zaten üstatne sanatçısı yaw
attırdığı peçetelerden sergi açmıştı
kafayı yıllar önce yemiş manyağın teki
ne sanatçısı yaw
attırdığı peçetelerden sergi açmıştı
kafayı yıllar önce yemiş manyağın teki
Keşke babası da onu peçeteye…. Neyse gerisini yazmayım ayıp olur.Sanatçı diye geçiniyor dedim zaten üstat
İlk attırığı imiş o cam kutunun içinde buruşuk peçete millet de bakıyor falan zuhahahaha :ddd
Guzel konus ibram
AWB olmamali eger boyle diyosan mantiken
Kulübe kazandirsak, Sergio ile cicaldolaonun sözleşmesine çok yarardıHiperoptik vasküler dondurucu ile durdurulur yaw
Reyizi hatırlayanlar oldu mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese bir bahane aramayı bırak.Zaniolonun iyi topcu olmadigini ne zaman kabul edeceniz acaba ya
Awb 8-10 bons 2.5-3 yilliga gelirse isterimİyi de Bissaka olmaz da Assignon alınırsa mutlu olacak mısın peki?. 3 yaş daha genç ama en fazla Bissaka kadar olabilecek biri ki pek ihtimal vermiyorum doğrusu; elde patlaması daha büyük olasılıktır.
Bissaka pahalı diye istemeyen, Assignon' u istememeli yani. Kumbedi gibi takımında süre alamayan, ne verebileceği belli olmayan biri için kumar oynamanın da zamanı değil. Ya paraya kıyılacak, ya standardı belli underrated birine yönelinecek, yahut da preveteran birine gidilecek.
Maaş kolpasi imkanını elinden aldığı için üyeleri tehdit etme kolapİnternetteki hamlelerimize dikkat edelim
Gsnin satmak icin aldigi adamda riske girme luksu yok sokmusum premier lig takimlarinaHerkese bir bahane aramayı bırak.
İyi yada kötünün anlamı yok bu devirde etiket diye bir konu var.
Premier ligin en leş herifleri 30 milyona gidiyor, lukaku dene 1 metreden üst üste 3 kere gol kaçıran herif her sene 10 milyon Euroya kiralık gezgin gibi geziyor.
Araplar ona buna milyonlarca Euro saçıyor.
Daha düne kadar lookman da birileri için çöp oyuncuydu, doğru sistem doğru oyunla neler ortaya çıktığı ortada.
Daha geçen sene barışın ne kadar eleştirildiği ortada bugün 20 milyonluk teklif gelse neredeyse savaş çıkarırız.
Olayı öyle bir noktaya çekiyorsun ki 100 milyon eder mi etmez mi tartışması yapıyoruz gibi.
Türkiyeye beleş gelip 30 yaşında Türkiye’den 8 milyona giden adamlar oldu mu? Oldu. 16 milyona giden oyuncun oldu mu oldu?
Demek ki doğru takımı bulduğunda istediğin parayı çıkarabilirsin.
Bu çocuğun yaptığı bireysel antrenman üst seviye futbolcuların antrenmanları, Türk oyuncula bunu yapmaya çalıştığında %80i sezonu sakat geçirir.
Sağ beke Çufal işine ne dersiniz?
Portekiz maçında Leao'ya karşı gayet iyiydi. İleri çıkışlarında da iyi ortalar kesti çok beğendim. Mis gibi topçu.
Free agent. Maaşı da çok olmaz.