Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu feno tayfadan iğreniyorum
En azından milletin çoluk çocuğu üzerinden prim kasmıyor bizimkiler. Kötünün iyisi işte. Diğer soytarılar öyle mi? Bugün yine gördüm itin teki Ali Yiğit üzerinden etkileşim kasmaya çalışıyordu...

bizim taraftar fblileri kudurtuyor bu yöntemle

Gerçekçi olmayan, tamamen uydurma olduğu belli haberlerden neden kudursunlar ki? Bir şekilde gerçek olursa kudururlar zaten. Gerçek olmazsa aksine "hani ne oldu" diyerek keyif alırlar... Bence aksine yaşadıkları Batshuayi hayal kırıklığını geyikle meyikle biraz olsun unutturmuş oluyor onlara...

Haluk Yürekli: Zaniolo’nun taliplerinin fazla olması nedeniyle Galatasaray’ın masada eli güçlü

dursun bile kimin gelecegini bilmiyormus

bana gelen bilgi bu yönde

"Golü topu sürüyorken 3 kez kaçırdım. Bunun şakasını yapıyorum golden beri. Kulübe benimle koştu, kaleye kadar sürecektim de vazgeçtim. Kolay gibi gözükse de zor bir pozisyondu."

Kerem'e bizim taraftarın yaşattığı travma yüzünden hep bunlar...

"Golü topu sürüyorken 3 kez kaçırdım. Bunun şakasını yapıyorum golden beri. Kulübe benimle koştu, kaleye kadar sürecektim de vazgeçtim. Kolay gibi gözükse de zor bir pozisyondu."

Kerem'e bizim taraftarın yaşattığı travma yüzünden hep bunlar...

Keremin bize yaşattığı travmalar ne olacak reis kimse sütten çıkmış ak kaşık değil BAY ve mertens efsane oynamasaydi buralar yangın yeriydi baş sorumlulardan biri de keremdi maalesef.. Bokunu çıkaranlara kızıyorum sadece onun dışında eleştiri tabi ki olacak dünyada ilk baskı altına alınan topçu kerem değil bu kadar kırılgan olmaması lazım geçen sene de baştaci etmiştik ona bakarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt