- 18 Temmuz 2009
- 80.685
- 225.159
- 5.093
Rabiot Real Madrid’de.Juve alacak muhtemelen thuramı. Rabiotun anasından bıkmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot Real Madrid’de.Juve alacak muhtemelen thuramı. Rabiotun anasından bıkmışlar
Evet o yüzden, bizde niye bosman yok, ab üyesi değiliz diye mi?fenerle resmi sözleşmesi bittiği gün açıklanır yani 1 temmuz.
Bizde bosman gibi bir kural tanınmadığı için böyle mal mal şeylerin olması normal
Evet geçen haber görmüştüm lpool ve madrid aportta bekliyor yazıyorduRabiot Real Madrid’de.
Dün de maçın en iyisi olmuş verilerdeEvet geçen haber görmüştüm lpool ve madrid aportta bekliyor yazıyordu
Türk futbolunu yönetenler gerizekalı olduğu içinEvet o yüzden, bizde niye bosman yok, ab üyesi değiliz diye mi?
Rabyo çöp zaten. Prime bilal kısadan bi tık iyiRabiot a geçen sezon sosyal medyada çöp çekiyordu bizim taraftar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rabyo çöp zaten. Prime bilal kısadan bi tık iyi
Zeki’yi Bisakka gelse de alacakmışız göya ama biraz bu işlerden anlayan insanlar “Bisakka olmadı yerli sınırını da doldurmak için Zeki ile devam edicez senelerdir İtalya ve Fransa’da as oyuncu olarak oynuyor listemizin ikinci sırasındaydı” açıklamalarını tahmin ederler.Şurdan Zeki Çelik çıkacak diye öyle bir korkuyorum ki
Bu herifin tek olayı her sene bizim süper bir ismi kadroya katacağımızı söylemesi.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY