Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Montella hata yaptı

Bugün tek Galatasaraylı oynatmayıp koyacaktı fener tjksporluları sahaya

Zaten kaybedeceğimiz maçta kendince bir şeyler deneyerek kendini ateşe attı

Dediğimi yapsa övdükleri adamların bir halta yaramadığını herkes görüp susacaktı.

Bizim taraftar da mal kimse kusura bakmasın, sabah akşam Arda övüyorlar ee adam 90 dk maç oynayamıyor, seneye de yedeğin yedeği olacağını bilmesine rağmen başka takıma da gitmiyor, yaptıklarından çok yapacakları varsayımıyla övülüp duruyor, sen bunu yaparsan senin topçularını da aşağılarlar.
Çek maçına inş sıfır bizden topçu ile çıkar. Montella geldiğinden beri en çok zararı bize veriyor zaten.

Sosyal medya, sahipleri terörist olan fbli feno dolu, ordan kaçıyon tv bakacan orada satılık kalemşör hepsi. Bugün zaten bütün o.çları birlik olmuş her yerde gs lobisi diye ağlıyorlar. Valla tiksinti geldi iyice.

Bizimkiler milli takım filan demiyecek göndermiyecek oyuncu şart olarak bu tvleri, sosyal medya işinin temizliğini isteyecek. Erden başgan kalsa bununla ilgili hazırlığı vardı onuda bizim mallar kaçırdı. Realist bazı adımlar lazım işin ucu iyice boka sarıyor.

Sen ne anlatıyon ya

Adam La Masia’dan yetişme, yetmemiş tırnaklarıyla kazımış Eibar, Getafe derken EPL yapmış

Adam bir kere şanslı doğmuş, git TR alt yapılarında toprak sahalarda falan dev gibi oyna, kolaydı.

Oturduğunuz yerden herkese sallamak dünyanın en kolay işi nasıl olsa.
Ben halı sahada bunlardan iyi basıyorum adama. Bunlar 1 metre karsisinda durup hamle yapmıyor. Adamlar rahat rahat pas yapıyor. Diğer takımlara bakıyorum. Bizim gibi rahat paslastiran takım yok gibi birsey

Çek maçına inş sıfır bizden topçu ile çıkar. Montella geldiğinden beri en çok zararı bize veriyor zaten.

Sosyal medya, sahipleri terörist olan fbli feno dolu, ordan kaçıyon tv bakacan orada satılık kalemşör hepsi. Bugün zaten bütün o.çları birlik olmuş her yerde gs lobisi diye ağlıyorlar. Valla tiksinti geldi iyice.

Bizimkiler milli takım filan demiyecek göndermiyecek oyuncu şart olarak bu tvleri, sosyal medya işinin temizliğini isteyecek. Erden başgan kalsa bununla ilgili hazırlığı vardı onuda bizim mallar kaçırdı. Realist bazı adımlar lazım işin ucu iyice boka sarıyor.
bu sefer rakip kolay diye o macı alırız

sonra bizimkiler oynamadıgı icin aldık derler

Niye yav aksine şimdi bizimkiler oynamalı

Ağlayan da sabaha kadar ağlasın. Montella hoca olarak bir yerlere gelmek istiyorsa baskıdan korkup saçmalamaz.

Ben halı sahada bunlardan iyi basıyorum adama. Bunlar 1 metre karsisinda durup hamle yapmıyor. Adamlar rahat rahat pas yapıyor. Diğer takımlara bakıyorum. Bizim gibi rahat paslastiran takım yok gibi birsey
Sistem nedir bilir misin? Her şey topçu ile alakalı değildir, saha parselizasyonu takımca yapılır.

Tvden gördüğün gibi değil o sahada olmak, tvde gördüğünüz her boşluğu ben olsam kapatırım sanıyorsunuz, seni sahaya atsak kıçını dönene kadar maç 3-0 olmuş olur.

Ali tüm ülkeyi düşman yaptı bize. Futbol ile alakası olmayanlar bile terör örgütleriyle anmaya başladı bizi başımızda dursun gibi daha konuşmayı bile beceremeyen adam olunca işler çığırından çıktı. Bizim yönetim de hala dostluk barış kardeşlik naraları atmaya devam etsin.

GQtG4OBXMAAc4Fu

Fagioliyi 2 sene kiraliga okeyim,yeterki juventus versin.bi de fransadan genç bi 8e 10 milyon basalım tamamdır

gürcistan'daki bize gol atan elemanı çok beğendim. ceza sahası içinde hep doğru yerde pozisyon alıyor ki bu çok önemli bir özellik. bir de isviçre'de ndong diye birisi vardı sol kanatta. o çocukta üstüne koyarsa 50 milyon euroluk oyuncu olur.

mıllı takım kaptanı kerem olmalıdır

hakan pasif kalmakta

ayrıca almancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt