Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu ırfan ı spk ya 7 gösterip 11 e aldı ya. aynısını yapar diyorum. Gerçi Mbappe ye geçen sene verdiler ama gitmedi; miktarı hatırlamıyorum ama uçuk bir şeydi.
Mevzunun başlangıcı 25m u fener nasıl verecekten başladı. 15m fener verir üstüne koç bir şekilde halleder demiştim.
Yahu alsinlar, Szymanski'ye 15, Fred'e 15 verdiler de noldu? Sampiyon olduk, aglayip durdular. Samardzic'i alinca sampiyon mu olacaklar? Her sey bizde bitiyor.

Niye olmasin yaw

Abdulu mu cope cevirdik simdi de
olmaz Caferim olmaz

Abdulkerimin scout konusunu acan benim Konyasporda oynarken, cok severim kendisini ama sakatlikdan sonra toparlayamadi , hantaldi iyice hantallasti prime donemini yedik dibini de siyirdik para ederse satar etmesse yedek birakiriz oraya bi upgrade lazim daha fit kivrak ve suratli olan bir yerli o yuzden Emirhan Topcu diyorum

olmaz Caferim olmaz

Abdulkerimin scout konusunu acan benim Konyasporda oynarken cok severim kendisini ama sakatlikdan sonra toparlayamadi , hantaldi iyice hantallasti prime donemini yedik dibini de siyirdik para ederse satar etmesse yedek birakiriz oraya bi upgrade lazim daha fit kivrak ve suratli olan bir yerli o yuzden Emirhan Topcu diyorum
Bence toparlar araliksiz 1 yildir top oynuyor adam gecen sene temmuzda basladik top oynamaga

Sakatligi makatligi da oldu. Hemen cope atmayalim derim

Aaron Wan-Bissaka Nears Galatasaray Move​

Aaron Wan-Bissaka set to move to Turkish giants, Galatasaray as the defender is nearing an end with a potential £17m move.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt