Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç oyuncu kiralama işinde kerem bi röportajında söylemişti kendisi 1.lige girmek istiyordu ama ibb zorla 3. lige kiralamıştı. Bizim oyuncularda büyük ihtimal ahbab Çavuş ilişkisiyle kiralanıyor. Oyuncu oynarım oynamaz mı kulüp önemsemiyor gibi geliyor

Wan bissaka cl de bize karşı nasıl oynamıştı
Baya iyiydi. O çıktı Dalot girdi Dalot girene kadar Bisakka yüzünden etkisiz olan Zaha Dalot’u iki pozisyonda yatırıp kaldırdı 2 tane net pozisyon çıkardı ordan.

Hocam gidip Zaha’yı oyundan aldı.

Yok ben fmde bile garanti olan bölgelere transfer yapmıyorum.Once eksikleri alıyorum
Yedek forvet şarttı aldık. Kerem gidişi konuşuluyorken yerli olarak iyi bir isimle adımız geçiyor. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum. Başka zaman adamlar forvet gönderip forvet indirdiğinde şu avrupalilar gibi bir olamadık diye örnek gösterirsiniz. Transfer yapınca da gerçek transfer isteriz dersiniz. Vallahi çok şımarıksiniz. Orta saha da gelecek bek de gelecek merak etme. Gelmezse yangın yaparsın

Yedek forvet şarttı aldık. Kerem gidişi konuşuluyorken yerli olarak iyi bir isimle adımız geçiyor. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum. Başka zaman adamlar forvet gönderip forvet indirdiğinde şu avrupalilar gibi bir olamadık diye örnek gösterirsiniz. Transfer yapınca da gerçek transfer isteriz dersiniz. Vallahi çok şımarıksiniz. Orta saha da gelecek bek de gelecek merak etme. Gelmezse yangın yaparsın
Önce eksik mevkileri alacaksın sonra alternatif alırsın.Surdan verdiğin 1 euroyu bile eksik mevkii bütçesine verir sonra zaten rotasyona kalan bütçeyle adam alırsın.Takimda 1 senedir bek , 2 senedir orta saha yok hala.40 yaşındaki adam da tek başına 10 no oynuyor.Bir şeyler olmuyor ki zaten ondan yangın yapıyoruz.Ben yine 3 ay bekleyip son gün ndombele izlemek istemiyorum yada kaan ve barışın her mevkide oynamasını.30a bek sattın yerine adam almadın şimdi gidip hala daha devre arasındaki aynı adamı kovaliyorsun

rabiot geliyor mu?
Funny Gifs : squirtle Gif - VSGIF.com

Olm bu fbtö nasıl bir yapı lan

Geçen manu forumu okuyorum birisi mou niye fbye gitti ki fb trnin en büyük takımı bile değil dedi,fblinin biri de 59 öncesi şampiyonlukları sayıyodu adama aslında en büyük fb diye

Herif oraya sızıp nelerle uğraşıyor ya inanılır gibi değil

Son düzenleme:
Olm bu fbtö nasıl bir yapı lan

Geçen manu forumu okuyorum birisi mou niye fbye gitti ki fb trnin en büyük takımı bile değil dedi,fblinin biri de 59 öncesi şampiyonlukları sayıyodu adama aslında en büyük fb diye

Herif oraya sızıp nelerle uğraşıyor ya inanılır gibi değil
.
sen napıyon peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt