Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.235
- 7.497
- 1.823
@Onur Bakır fofana gelirse nude atacaktı, batshuayi için bir kampanya var mı diye sordum en fazla kolumu atarım @Murat Durmaz a dedi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur Bakır fofana gelirse nude atacaktı, batshuayi için bir kampanya var mı diye sordum en fazla kolumu atarım @Murat Durmaz a dedi
Ulan@Onur Bakır fofana gelirse nude atacaktı, batshuayi için bir kampanya var mı diye sordum en fazla kolumu atarım @Murat Durmaz a dedi![]()
HeaBu Oğuz Aydın da Gakpoyla Mert Müldür karışımı 1 şey heaaaa![]()
Tip olarak ulan
@Murat Durmaz dan supheliydim zaten. Kendimize mukayet olalim@Onur Bakır fofana gelirse nude atacaktı, batshuayi için bir kampanya var mı diye sordum en fazla kolumu atarım @Murat Durmaz a dedi![]()
Muradım montellanın tercümanı gibisin dediklerini anlamak için bi decoder şart olduTip olarak ulan![]()
Uzatmış ya da uzatacakmış o ya. Maaş beklentisinden dolayı bir mevzu vardı.Vladimír Coufal - Oyuncu profili 23/24 sözleşmeside bitiyormuş ama uzatmışta olabilir.Herif fiziksel ve hız olarakta bayağı iyi euro 2024 performansı ile.
O yüzden her kapı fagioliye çıkıyor,zaniolo kalıp ikna edecek onumilanoda zengin biri olarak yaşamak milan da top oynamak ne demek türkiyede pek anlaşılmıyor
hojbjerg tabiki olağanüstü bir para almadıkça milanı tercih eder
bunu anlamanızın yolu kendinizi futbolcu olarak hayal edip milan ve olympiakostan teklif aldığınızda tercihinizin ne olacağını düşünmek