Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bir istisna olarak alindi o paraya, bir daha o paraya o kalitede oyuncu zor bulunur.
Orası öyle ama Türkiye Ligi'de tek sezonda parlayan isimlere Torreira kadar bonservis ödemek her açıdan mantıksız olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası öyle ama Türkiye Ligi'de tek sezonda parlayan isimlere Torreira kadar bonservis ödemek her açıdan mantıksız olur.

O mantikla transfer falan yapamayiz biz. Gecen gun de biri Lincoln'u 4.5 milyona almistik zamaninda diyordu o paraya yeni Lincoln bulunamaz mi falan. Her transferin kendine has sartlari ve olusan bazi gelismeler ardindan bir fiyat cikiyor ortaya. Bu bazen oynadigi lig ile, bazen oynadigi kulubun onu satmak istemesinden kaynakli, oyuncunun maasi, yani bir cok faktor birlesiyor. Torreira Arsenal'da istenmeyen adamdi, bugun Oguz Aydin bizim kendi ligimizde alinabilecek 1-2 oyuncudan biri. Baska da yok maalesef. Bunu alan ve satan da farkinda ona gore pazarlik yapiliyor.

Erden Timur olsaydı Bisakkaya 8 milyondan 1 krş fazla bonservis vermezdik ve bir şekilde alırdık.. Umarım konuşulduğu gibi 15 milyona falan masaya oturmayiz

Yani yabanci başında tık yok ama acaba diyorum ücreti kırmaya mi çalışıyor cenk ergun ilk defa
O fiyat kırmayı değil de bize kazık sokmayı sever genelde, 4 senelik tuzlu kontratların adamıdır kendisi.

@Yusuf Ciftci

Monako forumunda geçen birisi Abdelmonemi hemen almazsak gs bi anda devreye girip alabilir gibisinden bir şey yazmıştı,bizle ismi de geçmişti

Hala bir yere gitmemiş,acaba nelson ya da sançez satışı sonrası bunu düşünüyo olabilir miyiz,nasıl topçu?
2 yil once afrika kupasinda ilk kez izlemistim. Turnuvanin en iyi stoperlerinden biriydi.

Kolpa bilgi..

Bana gelen bilgi bu şekilde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt