Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol ayaklı bi ortssha lazım bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rabiot. Bu herif bence en iyi aday, hem bonservisi elinde hem sol ayakli hem de daha Premier Lig’e gidicem kaprisi icin yasi yeterince gecgin.

6-8 milyon Euro imza parasi verip halledelim bu isi derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rabiot. Bu herif bence en iyi aday, hem bonservisi elinde hem sol ayakli hem de daha Premier Lig’e gidicem kaprisi icin yasi yeterince gecgin.

6-8 milyon Euro imza parasi verip halledelim bu isi derim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence de 6 m Euro imza parasi ve 4 m Euro maasa gelir.

Bence de 6 m Euro imza parasi ve 4 m Euro maasa gelir.

Kovacic-Thuram-Fofana-Goretzka gibi isimlerden cok daha gercekci geliyor bana.

Thuram ve Fofana’dan para da kazanirdik gelseler 2-3 sene sonra, ama bizim ligi. Kalitesi yeterince yukselinceye kadar maalesef durum bu.

Realin dünya yıldızı da 2 kez 42 yaşındaki adamı calimlayamadi dünkü maç kriter alınmamalı bilhassa barış için ön tarafta orta sahada kimin ne yaptogi belli degildi
Bu seviyede olmasını beklemiyordum yalnız, Ronaldo ölü gibi fasulyeden takılıyor şutları dışında ama Pepe hala kaya gibi

Millet kafayı yemiş, andropoza girmiş popçu bile tweet atmış hobbitin yaptığı yalan paylaşım için

Muslera
Bissaka
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Rabiot
Barış
Transfer
Kerem
İcardi

Sub 11

Günay
Kaan
Bardakçı
Emin
Rıdvan
Berkan
Demirbay
Zaha
Mertens
Oğuz
Batshuayi

Bu seviyede olmasını beklemiyordum yalnız, Ronaldo ölü gibi fasulyeden takılıyor şutları dışında ama Pepe hala kaya gibi

Bu herif 6-7 yıl önce bjkde oynadı yaw şaka gibi geliyor ..Muhtemelen Pepe de bu kadar suyunu çıkaracağını düşünmüyordur bu performansıyla 45 yaşında falan bjkye gelmesi gerekirmiş : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt