Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+Emirhan İlkhan’ı isterim.Muslera
Bissaka
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Rabiot
Barış
Transfer
Kerem
İcardi
Sub 11
Günay
Kaan
Bardakçı
Emin
Rıdvan
Berkan
Demirbay
Zaha
Mertens
Oğuz
Batshuayi
Etkileşim kasıyor gibi.Aynen rengim saat başı sıcak gelişme yazıyor
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Samiyen haberle karıştırdım sonra bazi arkadaşlar Kolpaçino demiş.Kaynak güvenilirmi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arda güler milli takımı yapsınlar takımın ismini. Bütün medya rahat eder böylelikle, hatta t.direktör de arda güler olsun. Bol bol överlerahah fbjlk arda için Montella yı yemeye çalışıyor.
Bu kulüpçülüğe topçular bile dayanamaz. Bu boktan ortam düzelmeden milli takımlar ortamında hiçbir şekilde başarılı olunamazbundan sonra milli takımı kulüp aidiyeti afişe olmuş türk hoca çalıştıramaz kolay kolay
çok isimli yabancı hoca dışında kimse dayanamaz bu kulüpçülüğe
Tabiki kolpaEger bu gercekse geriye sadece saglam 8 yani orta saha kaliyor.
Juventus senede 7,5 net + bonuslar teklif etmis ve halen kabul etmemis.Bence de 6 m Euro imza parasi ve 4 m Euro maasa gelir.
Kiralık mıydı o ??Bu kodum ifblileri ardayi sahipleniyor da altay ve samet konusunda niye ölü taklidi yapiyolar
Ustelik samet hala faal topculari
Sahiplenme falan yok yav amaç kaos çıkarmak, arda giderken uçağı düşsün diye dua eden omurgasız yavşaklar bunlarBu kodum ifblileri ardayi sahipleniyor da altay ve samet konusunda niye ölü taklidi yapiyolar
Ustelik samet hala faal topculari
Neden böyleyiz biz yaBu kulüpçülüğe topçular bile dayanamaz. Bu boktan ortam düzelmeden milli takımlar ortamında hiçbir şekilde başarılı olunamaz
Maalesef üstad birdaha aslaNeden böyleyiz biz ya
Lan bu ülke 90 larda, 2000 lerin başında çok daha normal bir ülkeydi nooldu böyle mahvolduk gittik çok üzülüyorum ben ağlıyorum bazen gözlerim doluyor o zamanları düşündükçe