Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Avrupa'da yetişmiş oranın alt yapısını almış gurbetçi oyuncu sayısı 7'ymiş 8'nci oyuncuyu listeye yazamıyorsun Galatasaray'da bu sayı biraz fazla Berkan, Kaan, Günay, Eyüp, Gökdeniz Gürbüz, Oğuz Aydın."
Bu söylemin alt mesajı fatih demirelliye yol verecekler.

Bu sene muhtemelen 5 takım birden Avrupa'da olacak gibi gözüküyor eğer Başakşehir hata yapmazsa Konferans ligine kalır seri başı olarak ön eleme oynayacaklar.

Yani ilginç bir lig yarışı olacak rotasyonlar inanılmaz önem arz ediyor 8 tane grup maçı olacak + 2 sonrası dersek 10 maç var yıpranma payları inanılmaz artacak maç trafiği artıyor.

Bu sene muhtemelen 5 takım birden Avrupa'da olacak gibi gözüküyor eğer Başakşehir hata yapmazsa Konferans ligine kalır seri başı olarak ön eleme oynayacaklar.

Yani ilginç bir lig yarışı olacak rotasyonlar inanılmaz önem arz ediyor 8 tane grup maçı + 2 sonrası dersek 10 maç var yıpranma payları artıyor.
Ilk 24 e girecegimize eminmisin şimdiden de hemen +2 maçi ekledin yav. Daha playoffu bile gecmedik :D

Haluk Yürekli: "Avrupa'da yetişmiş oranın alt yapısını almış gurbetçi oyuncu sayısı 7'ymiş 8'nci oyuncuyu listeye yazamıyorsun Galatasaray'da bu sayı biraz fazla Berkan, Kaan, Günay, Eyüp, Gökdeniz Gürbüz, Oğuz Aydın."
Oğuz Aydın Türkiye'de yetişmiş sayılıyor. Çocuk Hollanda doğumlu diye ezbere yabancı sayıyorlar cidden çok yorucu bir ülke bura ya.

Kimlerle hangi kadroyla oynayacagimiza vs bir cok etkene baglı. Daha playoff var zaten önce onu geçelim :D
Kadro giderek oturuyor çok ciddi hatalar yapmazsak doğru oyuncu profilleriyle bunu başarabiliriz son 16'ya kalma maçı oynamak başarı değil tam tersi son 16'ya kalabilmek yine başarı olur ama bu format biraz daha keyifli hale getirdi.

Hojbjerg mi olur Fofana mı olur X mi olur Y mi olur kim olur bilmiyorum ama erkenden kampa yetiştirmek lazım bu sene fazlasıyla kilit olacak.

Geçen sene Zaha, Icardi, Ziyech, Tete, Ndombele hiçbirine kamp yaptıramadık en azından Ndombele hariç 4 oyuncudan 3'ünden fazlasıyla verim alırdık umarım bu sene başarabiliriz.

Hojbjerg mi olur Fofana mı olur X mi olur Y mi olur kim olur bilmiyorum ama erkenden kampa yetiştirmek lazım bu sene fazlasıyla kilit olacak.

Geçen sene Zaha, Icardi, Ziyech, Tete, Ndombele hiçbirine kamp yaptıramadık en azından Ndombele hariç 4 oyuncudan 3'ünden fazlasıyla verim alırdık umarım bu sene başarabiliriz.
Gronbeki takip eden var mı nasıl bi profil.

ilgi sağlam kaynaklardan doğrulandı mı

Gronbeki takip eden var mı nasıl bi profil.

ilgi sağlam kaynaklardan doğrulandı mı
Ben pek bilmiyorum ama sanki menajer önerisi gibi her takıma öneriyorlar çünkü 3 takımla birden ismi çıktı %100 net değilde soru işareti olan bir oyuncuya kimse 10 m euro civarına bile çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Size ben güvence veriyorum,bu donem daha önceki bazi donemlerle ayni ve ses getirecek kesinlikle.iciniz rahat olsun😉

Tahminim yabancı kuralı 14'e çıkar kulüpler seçim dönemi baskıya alır şartlarını kabul ettirir o zamanda alttaki gibi bir planlama olabilir.

Eğer 12 yabancıda kalırsa fırsat 10 no işi tamamen biter Batshuayi orada değerlendirilir aynı zamanda Ziyech/Dubois/Zaha bu 3'ünden 1'i ile yollar ayrılır yabancı sayısı 12'ye indirilir.

Erencan ya da Bertuğ işi olmaz 3. forvet olmak istemezler daha fazla süre almak isterler ama Gökdeniz transferi oraya gelebilir mantıksız durmuyor forvet rotasyonuna ekleme yapılır.

14 yabancıya çıktığı an Dubois'in yeri garanti hale gelir aynı şekilde Eylül ayına fırsat 10 no kovalarız.

Kadronun geneline bakınca Bissaka + Hojbjerg + Oğuz + Gökdeniz transferleri bittiği an baya baya %95 kadro hazır hale geliyor yedek kaleci konusunda Günay giderse bir kaleci transferi gelir ama bu sene Ağustos ayına kalmadan kadroyu kurmuş oluruz.

Muslera(1)
Günay(?)

Bissaka(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Kaan - Nelsson(5) - Emin - Dubois(6)

Torreira(7) - Hojbjerg(8)
Berkan - Demirbay
+Eyüp

Barış - +Fırsat 10 no(9) - Zaha(10)
Ziyech(11) - Mertens(12) - Oğuz
+Yunus

Icardi(13)
Batshuayi(14)
Gökdeniz Bayrakdar​

O zaman neden zaha ve ziyeche yüklndiniz sezon boyunca sir umut?zaha fb ile adi anilirken herkes got korkusu yasadi burda,bense salonda çalıştığını ve sakat oldugunu söylüyodum.zaha kendisi de aynisini söyledio,palace sakat sakat oynatti ligde kalabilmek icin ve o yuzden fiziksel olarak umdugunuz gibi degil.hani kaan ayhan savunulyo ya?zahaya neden destek olmuyorsunuz?ziyechin milli takimda nerdeyse bileği kırılıyordu ,ziyech böyle bir sezon hic yasamadi kariyerinde.sizse herifi kronik yaptınız, ac bakalim kac kere sakatlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt