Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten 2 senedir şampiyon oluyoruz demekki kadro yeterli kimseyi de satmayalim batsuayi ile kapatabiliriz.

Oha Arif Gökay çok nadir transfer haberi verir ve yüzde 💯 doğru çıkar.Arif abi bekliyoruz
Tanımayanlar için , Akif günay kimdir ?

Kendisi #journalkif olarak nam salmıştır , dış basından spor haberleri verir.Genis bir takipçi kitlesi vardır

Screenshot_2024-06-24-06-11-30-541.jpeg

En büyük farkı , Sürekli yazmaz , denk gelirse ve kaynağına güvenirse paylaşır.

Screenshot_2024-06-24-06-13-12-775.jpeg

Sosyal medyaya hatta buraya bile TC ile kayıt gelmezse bu ortamlar düzelmez üstad

Milletin korkusu var herhalde ki %90 sahte veya troll isimle üye olmuş. Ben üye olurken gerçek ismi soruyordu, fazla ciddiye almışım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ben pek bilmiyorum ama sanki menajer önerisi gibi her takıma öneriyorlar çünkü 3 takımla birden ismi çıktı %100 net değilde soru işareti olan bir oyuncuya kimse 10 m euro civarına bile çıkmaz diye tahmin ediyorum.
adamla daha geçen sene 2027 mi ne kontrat yaptılar - o yüzden mesajer itelemesi olduğunu düşünmüyorum.

da kapalı kutu sonuçta danimarkadaki futbol ortamıyla üst ligler ya da bizim ligin kaotik ortamı çok farklı...

8 noya cuk adam alırsak 7 - 8 M teklif ederdim ben ama mertens ile rotasyon oynayabilecek adam olarak. 10 ya da üstü gibi rakalamlar biraz fazla . Assignon içinde geçerli 7 M max eder bana göre.

merkez ortasaha trasnferi işi hallolmadan başka mevkilerde belli bütçeyi aşmamak lazım - ilk iş ortasaha.

Nevzat Dindar

DEV BÜTÇE

Sarı-kırmızılılarda orta saha ve sağ bek konusunda toplam 25 milyon euroluk bütçe ayrıldığı öğrenildi. Transferden sorumlu isimlerin belirlenen bu bütçe doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi

SATIŞLARA GÖRE YENİ HAMLELER

Bütçenin önemli kısmının 8 numara transferi için kullanılacağı aktarıldı. Sağ bek takviyesi için de yine önemli bir harcama yapılacağı vurgulandı. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michy Batshuayi’yi renklerine bağlayan ve 8 ile 2 numara transferine odaklanan Galatasaray’da satışlara göre yeni hamleler yapılacağı da belirlendi.

İngiliz sağ bek Aaron Wan Bissaka ile anlaşan Galatasaray, Manchester United ile yürütülen bonservis pazarlığında da mutlu sona yaklaştı.

Manchester ile mutlu sonlu bonservis pazarlığı ha..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

satış olursa artar ama - misal zaniolo sattın 18 e - 9u BB ye gider çıkmamışsan 9 daha bütçen artar.

gibi bakıyorum.

geçen sene icardiyi aldık para bitti - CL geliri geldi davinson oldu.
Bbden ne zmn cikiyoruz biz

Hani yeni yonetime borcsuz kulup birakacakti Mayista Dursun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt