Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Zaten 2 senedir şampiyon oluyoruz demekki kadro yeterli kimseyi de satmayalim batsuayi ile kapatabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımayanlar için , Akif günay kimdir ?Oha Arif Gökay çok nadir transfer haberi verir ve yüzdedoğru çıkar.Arif abi bekliyoruz
Neden uyaniksin bu saatteKhephren gelecek dertler bitecek.
Emperyalist düzenin kölesi olduğum için çalışmam gerekiyor.Neden uyaniksin bu saatte
Sosyal medyaya hatta buraya bile TC ile kayıt gelmezse bu ortamlar düzelmez üstad
adamla daha geçen sene 2027 mi ne kontrat yaptılar - o yüzden mesajer itelemesi olduğunu düşünmüyorum.Ben pek bilmiyorum ama sanki menajer önerisi gibi her takıma öneriyorlar çünkü 3 takımla birden ismi çıktı %100 net değilde soru işareti olan bir oyuncuya kimse 10 m euro civarına bile çıkmaz diye tahmin ediyorum.
satış olursa artar ama - misal zaniolo sattın 18 e - 9u BB ye gider çıkmamışsan 9 daha bütçen artar.Dev butceye bak. 25M
Bbden ne zmn cikiyoruz bizsatış olursa artar ama - misal zaniolo sattın 18 e - 9u BB ye gider çıkmamışsan 9 daha bütçen artar.
gibi bakıyorum.
geçen sene icardiyi aldık para bitti - CL geliri geldi davinson oldu.