Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.254
- 18.414
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 milyon ve üzerine cikacaksak , Hojberg tek değildir bulunurBu arada illa Hojbjerg inadini da anlamiyorum, dunyada baska orta saha oyuncusu yok zannedersin. Hele konusulan maliyetler ile hic normal gelmiyor bana.
Öyleyse Oğuz Alanya da kaldıiso file corrupted dedi...
cracte yeteri kadar atari müziği çalmıyormuş.
Sağlam derken güvenilir borcuna sadık anlamında mı GökenimRusya Ligi'nde sağlam ortasaha yokmu Zenit CSKA falan
Var ama pahali olabilir.Rusya Ligi'nde sağlam ortasaha yokmu Zenit CSKA falan
Arap furyası hortlamak üzere AzizimSağlam derken güvenilir borcuna sadık anlamında mı Gökenim![]()
Sözleşmesi çok uzunmuş evet , Brezilyalı da çok uyardı bize aslındaVar ama pahali olabilir.
GSC Scout - # Bitello
Doğum Tarihi: 07.01.2000 Boyu: 1,79 m Uyruk: Brezilya Mevki: Merkez orta saha Oynadığı Takım: Dinamo Moskova Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2028 Okan hocanin arzuladigi yaratici orta saha olabilir. Kreatif, teknik kapasitesi iyi ve gol atmayi seviyor. Gectigimiz yaz doneminde 10 milyon euroya...www.gscimbom.com.tr
Arap furyası hortlamak üzere Azizim
Yine bize kol saati kalacak
Wendel var zenitte tas gibiRusya Ligi'nde sağlam ortasaha yokmu Zenit CSKA falan
Norman MapezaMapeza 'da güzel saatler var ama öyle deme birebir![]()
Sagbek ayarlarız bir şekilde ama Araplar bi giriştimi şimdi listedekiler uçacak diye tırsıyorum üstadWendel var zenitte tas gibi
Mapeza Altay 'daydı izledik severizNorman Mapeza
Fani Madida
Futbolcu kartları, keperdik çocukları mahallede![]()
Biraz daha Barış forvet oynarsa hiç olacakEuro bitince euroda parlayanlar transfer yapacak, o geliri elde elenler ise kalanlara yönelecek yani domino taşı gibi süreç başlayacak, bu süreçten karlı çıkar mıyız onun kararını da siz verin.