Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.456
- 49.850
- 3.133
Arkadaşlar sağ bekte önceliğimiz Hakimi.İlk benden duydunuz tek sıkıntı Psg'nin bonservis için fazla 1 para istemesi.O yüzden rafa kalkacak 1 transfer gözüyle bakılmakta yav 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba Zaniolo da 3 e 5 e bakmadan direkt vedalaşalım inan başka bir şey istemiyorum.Zanioloda ki problem bizde oynamak istememesi , bir sezon oynasa bizde 35,40 görür
Arkadaşlar sağ bekte önceliğimiz Hakimi.İlk benden duydunuz tek sıkıntı Psg'nin bonservis için fazla 1 para istemesi.O yüzden rafa kalkacak 1 transfer gözüyle bakılmakta yav![]()
Cicaldolao muamelesi çekmeye gerek yokBaba Zaniolo da 3 e 5 e bakmadan direkt vedalaşalım inan başka bir şey istemiyorum.
Kolpanın büyüğü küçüğü olmazArkadaşlar sağ bekte önceliğimiz Hakimi.İlk benden duydunuz tek sıkıntı Psg'nin bonservis için fazla 1 para istemesi.O yüzden rafa kalkacak 1 transfer gözüyle bakılmakta yav![]()
@modsBen bugün 1 haber aldım.Bilmiyorum.%99 doğru deniliyo.Dün de yazdı gerçekten.Eto'o İspanya'dan arkadaşımla konuştum.Eto'o bitmiş![]()
?Arkadaşlar sağ bekte önceliğimiz Hakimi.İlk benden duydunuz tek sıkıntı Psg'nin bonservis için fazla 1 para istemesi.O yüzden rafa kalkacak 1 transfer gözüyle bakılmakta yav![]()
Bu saatten sonra problem olacağını sanmıyorum resmi imza atılmadan sayfayı değiştirmez.Ben Batshu ile kesin anlaşıldığını düşünmüyorum. Öyle olsa en azından İnstagram sayfasındaki Fenerbahçe sarı lacivert kalp kısmını kaldırırdı.
Çok pis kolpaya gelmiyoruz inşallah. Dursun’un önceki dönem fiyaskolarını düşününce
Bu damı duyumcu oldu
Şuan haberler sadece @Murat Durmaz dan geliyor Alim, yoklukta idare ediyoruzÖglen saatinde transfer haberi verecek jurnalci kimdi? Sabah tweeti vardı..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY