Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adas.jpeg

şurda bile başlıkta yeşil tik var ya

Arkadaşlar sağ bekte önceliğimiz Hakimi.İlk benden duydunuz tek sıkıntı Psg'nin bonservis için fazla 1 para istemesi.O yüzden rafa kalkacak 1 transfer gözüyle bakılmakta yav :D
Kolpanın büyüğü küçüğü olmaz
Kolpa kolpadır
Rahatladım yahu 🤓

Ekli dosyalar

• images (1) (14).jpeg
    images (1) (14).jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 18
Ben bugün 1 haber aldım.Bilmiyorum.%99 doğru deniliyo.Dün de yazdı gerçekten.Eto'o İspanya'dan arkadaşımla konuştum.Eto'o bitmiş :D
@mods

kotu mizah'tan aksama kadar konudan atalim ceza olarak

Arkadaşlar sağ bekte önceliğimiz Hakimi.İlk benden duydunuz tek sıkıntı Psg'nin bonservis için fazla 1 para istemesi.O yüzden rafa kalkacak 1 transfer gözüyle bakılmakta yav :D
?

Ben Batshu ile kesin anlaşıldığını düşünmüyorum. Öyle olsa en azından İnstagram sayfasındaki Fenerbahçe sarı lacivert kalp kısmını kaldırırdı.

Çok pis kolpaya gelmiyoruz inşallah. Dursun’un önceki dönem fiyaskolarını düşününce

Öglen saatinde transfer haberi verecek jurnalci kimdi? Sabah tweeti vardı..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ben Batshu ile kesin anlaşıldığını düşünmüyorum. Öyle olsa en azından İnstagram sayfasındaki Fenerbahçe sarı lacivert kalp kısmını kaldırırdı.

Çok pis kolpaya gelmiyoruz inşallah. Dursun’un önceki dönem fiyaskolarını düşününce
Bu saatten sonra problem olacağını sanmıyorum resmi imza atılmadan sayfayı değiştirmez.

Bu Bayern Olise yi ne ara aldı yav. Boey Olise kanadı fiziken inanılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt