Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johnny yi izledim baya baya baski altinda hata yapmadan oynayan bir oyuncuya benziyor ama kaleye pek yakin bir isim degil gibi

Bir sağ beke 14 milyon verecek paramız vardır kesin

2 yurtdisi kaynagina gore 2 oyuncu icin simdilik 32 milyon onermisiz

Bir sağ beke 14 milyon verecek paramız vardır kesin
2 senedir şampiyonuz. Devre arasında 35-40 milyonluk satış yaptık ve sadece 3 milyon harcadık neredeyse. Kulüp tarihinin en çok sponsor desteği olduğu dönemdeyiz maddi olarak. Stad gelirleri rekor seviyede.En az 15-20 milyonluk transfer geliri bekleniyor.( Zaniolo,tete vs)

Bir zahmet 35-40 milyon transfer bütçemiz olsun.

Bize lazım olan isim Gladbach'da ki Kone hocam bence. Yalan duyumu bile heyecan yarattı.
Abi o adami almamiz mümkün degil en son Juventus ve Napoli pesindeydi Gladbach net olarak 30+ milyon istiyor muhtemelen isteyen takimlar 35-40 arasinda yarisir diye düsünüyorum bir de o saydigim takimlarin ilgisi varsa Türkiye secenegi oyuncular icin pek hos olmuyor dogal olarak.

Kalibreli ortasaha +fransadan genç ortsaha iyi olur

kar%C4%B1-da-istiyor-musun-amk-go%C3%B6t%C3%BC-v0-ve1cjgf7es391.jpg

Abi o adami almamiz mümkün degil en son Juventus ve Napoli pesindeydi Gladbach net olarak 30+ milyon istiyor muhtemelen isteyen takimlar 35-40 arasinda yarisir diye düsünüyorum bir de o saydigim takimlarin ilgisi varsa Türkiye secenegi oyuncular icin pek hos olmuyor dogal olarak.
Ya aslında Klopp da çok istiyordu ama 2 transfer sezonudur kimseyle adı çıkmıyor diye gözden düşmüştür olarak yazdım.

bisakka 15
cardoso 20
ouz 5

etti 40 m

10 noya da bi 15 veririz
sağ bek yedeğine de 5 verdik mi

60 mye kapatırız bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt