- 3 Haziran 2015
- 53.929
- 61.930
- 3.963
Johnny yi izledim baya baya baski altinda hata yapmadan oynayan bir oyuncuya benziyor ama kaleye pek yakin bir isim degil gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4e bitsin diye uğraşıyoz iste.uzasin varsinouz aydın transferi 1 ay sakız gibi uzuyorsa, sağ bek, 8 ve 10 transferleri ne kadar sürer siz düşünün
Dün uruguay maçında panamanin orta sahasındaki kıvırcık eleman da iyiydi baya houstonda oynuyormuşJohnny cardoso’yu ocak ayında 6ya almışlar, şu tarz adamları bulamamak üzücü cidden.
@Hayri Cund iyi mesailer üstadBugün itibarıyla başladı KAP açık.
Bize lazım olan isim Gladbach'da ki Kone hocam bence. Yalan duyumu bile heyecan yarattı.Johnny yi izledim baya baya baski altinda hata yapmadan oynayan bir oyuncuya benziyor ama kaleye pek yakin bir isim degil gibi
2 senedir şampiyonuz. Devre arasında 35-40 milyonluk satış yaptık ve sadece 3 milyon harcadık neredeyse. Kulüp tarihinin en çok sponsor desteği olduğu dönemdeyiz maddi olarak. Stad gelirleri rekor seviyede.En az 15-20 milyonluk transfer geliri bekleniyor.( Zaniolo,tete vs)Bir sağ beke 14 milyon verecek paramız vardır kesin
Abi o adami almamiz mümkün degil en son Juventus ve Napoli pesindeydi Gladbach net olarak 30+ milyon istiyor muhtemelen isteyen takimlar 35-40 arasinda yarisir diye düsünüyorum bir de o saydigim takimlarin ilgisi varsa Türkiye secenegi oyuncular icin pek hos olmuyor dogal olarak.Bize lazım olan isim Gladbach'da ki Kone hocam bence. Yalan duyumu bile heyecan yarattı.
Ya aslında Klopp da çok istiyordu ama 2 transfer sezonudur kimseyle adı çıkmıyor diye gözden düşmüştür olarak yazdım.Abi o adami almamiz mümkün degil en son Juventus ve Napoli pesindeydi Gladbach net olarak 30+ milyon istiyor muhtemelen isteyen takimlar 35-40 arasinda yarisir diye düsünüyorum bir de o saydigim takimlarin ilgisi varsa Türkiye secenegi oyuncular icin pek hos olmuyor dogal olarak.
6 da Oguz eder 40iki transfere 34 verdik iyi gidiyoz