- 26 Ocak 2021
- 35.190
- 33.808
- 2.233
İşi büyütmüş para dökmüş parayla palavra dagıtıyorBu hesap uçak haberleri yapıyordu terfi almış transfer komitesinin başına geçirmişler galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşi büyütmüş para dökmüş parayla palavra dagıtıyorBu hesap uçak haberleri yapıyordu terfi almış transfer komitesinin başına geçirmişler galiba.
%63,7 olanaksız gibi duruyor14 milyona sag bek alicaz zhahaha patladim
O Bundesliga da oynayan Avusturyalilari almak baya zor da mesela su cocuk iddia ediyorum bir kac yil icinde ya Leipzig ya da Bremen ya da baska bir Buli takimina transfer olup piyasa degerini en az 4e katlayacak
![]()
Matthias Seidl - Spielerprofil 25/26
Matthias Seidl, 24, aus Österreich ➤ SK Rapid Wien, seit 2023 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 3,00 Mio. € ➤ * 24.01.2001 in Kuchl, Österreichwww.transfermarkt.at
%37,3 az bir oran degil%63,7 olanaksız gibi duruyor
böyle topçu olmaz![]()
Angelo Stiller - Oyuncu profili 25/26
Angelo Stiller, 24, Almanya ➤ VfB Stuttgart, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 45.00 mil. € ➤ * 4 Nis 2001, München, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Şu adamı da baya meth ediyorlar. Bir tane yabancı blogda okumuştum ama hiç izlemedim belki sen biliyorsundur
senin hesap %101 yapıyor%37,3 az bir oran degil
neden hocam?böyle topçu olmaz
O 1 ide ben ekledim herifi istedigimdensenin hesap %101 yapıyor
Cok cok iyi oyuncu bu Bayern altyapili epey de maca cikti. Muhtemelen bir sonraki duragi PL big 5 olur.![]()
Angelo Stiller - Oyuncu profili 25/26
Angelo Stiller, 24, Almanya ➤ VfB Stuttgart, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 45.00 mil. € ➤ * 4 Nis 2001, München, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Şu adamı da baya meth ediyorlar. Bir tane yabancı blogda okumuştum ama hiç izlemedim belki sen biliyorsundur
biraz yakışıklı topçu isterim seksapelitemiz sarsılmasınneden hocam?