Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Bundesliga da oynayan Avusturyalilari almak baya zor da mesela su cocuk iddia ediyorum bir kac yil icinde ya Leipzig ya da Bremen ya da baska bir Buli takimina transfer olup piyasa degerini en az 4e katlayacak

Şu adamı da baya meth ediyorlar. Bir tane yabancı blogda okumuştum ama hiç izlemedim belki sen biliyorsundur

Şu adamı da baya meth ediyorlar. Bir tane yabancı blogda okumuştum ama hiç izlemedim belki sen biliyorsundur
Cok cok iyi oyuncu bu Bayern altyapili epey de maca cikti. Muhtemelen bir sonraki duragi PL big 5 olur.

Mertens'e yedegi Cicaldau olacak. Hatta Ekim sonlarinda formayi kapar. At fava bekle

Johny cardoso icin bizimle ilgili haberler cikinca biraz arastirdim,youtube görüntüleri disinda son lig maclari real’e karsi bölüm bölüm izledim maci

Ikili mücadelelerde saglam ve güclü,ayagi da iyi paslari isabetli kolay kolay pas hatasi yapmiyor

Baski altinda top kaybi yapmiyor

Ön alan baskisinda da faydali,dogru pozisyon aliyor pres gücü var

Olumsuz gördügüm tek eksiklik ise biraz hantal olmasi

Teke tek kaldiginda izledigim kadariyla agir kaldigi pozisyonlar oldu yani acik alan da yakalandiginda torreira kadar takipciligi iyi olan sonuna kadar kovalayan bir topcu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt