Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hojbjergden daha iyi birisini alabileceğimize ihtimal vermiyorum Fofana, Thuram ya da benzeri isimler sadece hayal bile değil daha ötesi o yüzden en yakın zamanda Hojbjerg'i bitirip yolumuza bakalım yoksa kamp, fiyatlar ucuzlasın o bu derken yine her dönem olduğu gibi karavana atarız.

Niye Hojbjerg kötünün iyisi gibi yazdın anlamadım. Taş gibi oyuncu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Tuttosport'un haberine göre; İtalyan devi Juventus'ta forma giyen kaleci Mattia Perin'le ilgilenen sarı-lacivertliler, futbolcuya teklifte bulundu.​

Barcelona 100 milyon euroya satıyormuş Raphinha’yı.

Koduğum arapları ya

Hiç karavanan yok mu yani
Var, Başakşehir’in olduğu seneye biz, tjknin olduğu seneye de Fener demiştim.

Patron tutacak 2 transfere 2 sene daha alırız ligi. Yeter ki yönetim gol yemesin, dirayetli dursun it köpek takımına karşı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Piyasada çok bilinmeyen faydalı olacak adam bulabileceklerini sanmıyorum.

İsmi bilinenleri zaten alacağız gibi durmuyor. O iki adam için beklentim yok gibi bir şey artık ki ben 10 no’ya çok önem veriyordum Bats ile o da taca çıktı.

hayır beşiktaş'ta şampiyon olduğu sene üçlü oynatıyordu.

GS eşıfmanıyla attığın için kafamı karıştırdın. Bjk olabilir, evet. Zago, Ronaldo falan stoperdeydi. 3. stoperi anımsayamadım. Giunti derin oyun kurucuydu. Çok da iyi oynuyordu.

GS eşıfmanıyla attığın için kafamı karıştırdın. Bjk olabilir, evet. Zago, Ronaldo falan stoperdeydi. 3. stoperi anımsayamadım. Giunti derin oyun kurucuydu. Çok da iyi oynuyordu.

zago-ronaldo-ahmet yıldırım(bizden gitmişti bjk ye)

Robert Pires'in uçağı geçerken Capitao'yu Rams Park'a paraşütle bırakacak dertler bitecek.

Ettik de BB’den çıkamadık, yok yere 1-1.2 milyar falan para ödücez şimdi

Bu dakikadan sonra uygun maliyetle adam alamayız zaten haziran başı bitmeliydi sağ bek ve orta saha.
Florya'nın ihale süreci ve peşinatın alınıp BB'den kurtulacağız gibi ancak kelepir gidecek gibi biraz Florya.

Mourinhonun hiç bi cazibesi kalmadı,fbye gittiğinden beri.bu herife seksapellik katan fatih hoca ile yan yana durmasiymis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt