- 26 Ocak 2021
- 35.180
- 33.803
- 2.233
Tüm kanatları gönderip kanat almamanın çok saçma bir fikir oldugu gercegini hoca biliyordur neyseki de yapmaz öyle bir şey. Habercilere, duyumculara kalsa kanat olmadan oynayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek’in kulübe ne faydası olduki bu son olaylardan bağımsız
Önceki 2.5 yıllık döneminde 150 m euro net zararı var kulübün, kazanılan süper kupa, TR kupası.
Dövizle borç verip faiziyle geri istemişti.
Bu dönemde de en belirgin icraatleri adayı tekrar faaliyete almak.
Hojberg+ilkay yaniDanimarka veya Almanya kökenli oyuncu istiyorum orta sahaya egolu tip gelmesin
İstikrar olsa kesinlikle isterdim ben arfayıBlas mı daha kreatif rieder mi
Bizim 10a bi hatem ben arfa lazım
Danimarka veya Almanya kökenli oyuncu istiyorum orta sahaya egolu tip gelmesin
Disiplinli oyuncu candır hocam egolu tip istemem çıkacak oynayacak oynarken eğlenecek bizi de eğlendirecek maçı alacakHojberg+ilkay yani
Uluca ile yayınını izledikten sonra kafa rahat. Adam bolognanın maçlarını falan izliyor, burada kim oturup bolognayı izliyor. Hoca en iyisini bilir yeter ki dursun palavra sıkmasınTüm kanatları gönderip kanat almamanın çok saçma bir fikir oldugu gercegini hoca biliyordur neyseki de yapmaz öyle bir şey. Habercilere, duyumculara kalsa kanat olmadan oynayacağız.
Bi portekiz ya da ingiliz değiller renktasAlmanlardan daha egolu adam mı var renktorch
Dazet gidedek temalı msjların hakkaniyet seviyesi :
İşte şöyle bir sıkıntı var yeni yabancı kuralı 12 diye açıklandı. Muslera, Sağ Bek, Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Orta Saha, Mertens, Zaha, Ziyech, İcardi ve Batshuayi ile 12 yabancıyı doldurmuş oluyoruzMuslera
Transfer - Sanchez - Nelsson - Kohn
Torreira - Transfer
Ziyech/Yunus/Oguz - Mertens/Transfer - BAY/Kerem
Icardi
Kayipsıniz araniyosunuz,haberiniz olsun.murhan ozel dedektif keramettin abi görevlendirdiAlmanlardan daha egolu adam mı var renktorch
ingilizlerAlmanlardan daha egolu adam mı var renktorch
Anladım ben 2 os fikrini savunuyosun sandımKazimcan ve su gurbetci sol beki almaya calisiyorlar, sanirim 3 sol bek olacak totalde.
Diger dediklerine az cok katiliyorum ama ben sadece durum tespiti yaptim, yani 2 OS gelecekse 12 yabanci kadro nasil olabilir onu ortaya koydum sadece.
King Wilf'e kankasını getirmeye çalısırken ayırılacak kolpası guldurmekte heis.