Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm kanatları gönderip kanat almamanın çok saçma bir fikir oldugu gercegini hoca biliyordur neyseki de yapmaz öyle bir şey. Habercilere, duyumculara kalsa kanat olmadan oynayacağız.

Danimarka veya Almanya kökenli oyuncu istiyorum orta sahaya egolu tip gelmesin

Dursun Özbek’in kulübe ne faydası olduki bu son olaylardan bağımsız

Önceki 2.5 yıllık döneminde 150 m euro net zararı var kulübün, kazanılan süper kupa, TR kupası.

Dövizle borç verip faiziyle geri istemişti.

Bu dönemde de en belirgin icraatleri adayı tekrar faaliyete almak.

Blas mı daha kreatif rieder mi

Bizim 10a bi hatem ben arfa lazım

Tüm kanatları gönderip kanat almamanın çok saçma bir fikir oldugu gercegini hoca biliyordur neyseki de yapmaz öyle bir şey. Habercilere, duyumculara kalsa kanat olmadan oynayacağız.
Uluca ile yayınını izledikten sonra kafa rahat. Adam bolognanın maçlarını falan izliyor, burada kim oturup bolognayı izliyor. Hoca en iyisini bilir yeter ki dursun palavra sıkmasın

Muslera
Transfer - Sanchez - Nelsson - Kohn
Torreira - Transfer
Ziyech/Yunus/Oguz - Mertens/Transfer - BAY/Kerem
Icardi​
İşte şöyle bir sıkıntı var yeni yabancı kuralı 12 diye açıklandı. Muslera, Sağ Bek, Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Orta Saha, Mertens, Zaha, Ziyech, İcardi ve Batshuayi ile 12 yabancıyı doldurmuş oluyoruz

Mertens e bir alternatif alabilmek için ciddi ciddi Ziyech veya Zaha ikilisinden birisinin satılması gerekiyor ki henüz öyle bir gündem de yok hatta tam tersine dinlediğim programlarda Kerem, Tete ve Zaniolo gidecek Zaha elde tutulacak gibi

Kazimcan ve su gurbetci sol beki almaya calisiyorlar, sanirim 3 sol bek olacak totalde.

Diger dediklerine az cok katiliyorum ama ben sadece durum tespiti yaptim, yani 2 OS gelecekse 12 yabanci kadro nasil olabilir onu ortaya koydum sadece.
Anladım ben 2 os fikrini savunuyosun sandım

Kazımcan çok kötü,kampa bile alınmaması lazım bırak kadroda kalmasını,berkay da biraz zor tr altyapılı değil,gelse de yere sağlam basan biri değil gibi duruyo köhnle birlikte mümkün değil

O yüzden ağır mağır ama dubua 2 beki birden yedeklediği ve acil durumlarda camı kırıp güvenebileceğimiz biri olduğu için kadroda tutulması mantıklı duruyo

Tabi başka yabancı solbek tercih edilmezse

Asıl soru şu güzel isimleri söylüyoruz batshuayi de bu denkleme ekleyelim gidecekleri de aşağı yukarı biliyoruz bu takımın oyun planı ne olacak? 4-2-3-1 mi 4-4-2 mi 4-5-1 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt