- 12 Temmuz 2021
- 2.078
- 1.033
- 563
Calafioriyi istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepimizin yatarken bir hayali vardir.Calafioriyi istiyorum
Calafioriyi istiyorum
Yok yav ikiside iyi bence pek oynayamadılar beraber ondan o.Apoyu ben de 11de istemiyom ama nelssonla sanchez de orayı kıvıramıyor nasıl olacak
Saidounun içinden canavar çıkmıştı resmen. Geretsin 5li hücumunun arkasını tek başına topluyordu herifBaba o dönemin standartlarına göre çok iyiydi. Saidou bile iş yaptı bir dönem.
Ama sol stoperi benimsemediklerini de atlamayalım. Belki nelsson biraz daha iyi olabilir ama sanchez solda hiç olmuyoYok yav ikiside iyi bence pek oynayamadılar beraber ondan o.
Evet ama apo formda degilken de 11 almazdim ben şahsen.Ama sol stoperi benimsemediklerini de atlamayalım. Belki nelsson biraz daha iyi olabilir ama sanchez solda hiç olmuyo
4 + halil veriyoz sanırım aslında halil teklifi 3e düşürüyoHaluk Yürekli: "Galatasaray, Oğuz Aydın transferinden her an vazgeçebilir. Okan hocaya bugün fikri soruldu, Okan hoca yöneticilere 'maliyet bizi zorlarsa vazgeçebilisiniz' dedi. Galatasaray bu transfer için 4 milyon Euro üzerine çıkmama kararı aldı."
Dursun bugüne kadar neyi zamanında başarabildi ki. Kemerburgaz kasımda bitecek dedi hala bitmedi, mayısta bb den çıkacaz dedi çıkamadıDursun oguz aydini bile alamadi haskjdhsa