Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geri döneceklere ve kadrodakilere bakıyorum , üstüne para lazım olduğu için satılması gerektiğini düşündüklerimi ekliyorum ortaya yolları ayıracağımız 18 kişilik bir kadro çıkıyor ulan ne tüketici bir toplum olduk ya .

Dursun Özbek denilen şahıs ve kurduğu yönetimden hiçbir halt olmaz. Umarım hiç transfer yapmazlar da yerine gelecek yönetime bütçe ve manevra alanı kalır. Transferin büyüsüne kapılıyoruz ama bu yönetim altında başarı zaten imkansız kimi transfer ettiklerinden bağımsız.

15 gündür medyaya Oğuz transferini kendisinin bitireceği haberini pompalatıp taraftara şirin gözükecek güya. Galatasaray başkanı bir futbolcu için gidiyorsa alır gelir. Aysal-Moratti olayındaki gibi. Sen neden Galatasaray başkanlık makamının karizmasını düşürüyorsun. Klübte sözüm ona profesyoneller ne işe yarıyor? Mesele Oğuz Ahmet Mehmet değil. Suyun karşı tarafına neden malzeme veriyorsun. Galatasaray da kürek şubeyi yönetemeyecek kalibrede adam başkanlık yapıyor. İşin garibi yönetimindeki tek marifetli ve kulübü menfaatsiz seven insanı Erden Timur'u mobbingle sindirdi ve kulübten uzaklaştırdı. Halbuki o adam Galatasaray sevgisi için Türkiye'nin en zengin, küstah, pislik ve tehlikeli adamına kafa tutuyordu işlerini kaybetmek pahasına.

Neyse konu transfer ama şuna eminim kimi alırlarsa alsınlar bu başkan ve yönetimi bu takımı dağıtacaklardır, bu taraftarı hüsrana uğratacaklardır ve bu armanın zerre kadar hakkını savunmayacaklardır.
Hocam;yazını sonuna kadar okudum.Ama bu şiddet bu celal niye anlamadım inan bana anlamak istedim ama anlayamadım.2 sene üstüste şampiyon olan takımın başkanından yani bizim başkanımızdan bahsediyoruz değil mi?Farklı birisinden bahsetmiyorsun yani.Bilemediğimiz başkana ayrı bir kinin varda onumu yansıtmak istedin yada ne bileyim başka birşey.Hepimiz kızıyoruz ediyoruz da bu kadar sert basın bültenine gerek varmıydı bilemedim.Henüz dün başladı transfer .Bizim başımıza hangi başkan gelirse gelsin içimizdeki muhalefetten nasibini almaktan ziyade giyotine girmeye hazır olmasını bilmeli.Çok acımasız olmadımı yazdıkların?İnan bana rakip zaten elini ardına koymayıp fütursuzca saldırıyor zaten.

Geleceklere odaklandık ta takımda gitmesi gereken bir dünya adam var. En ufak ses yok onlardan.

Zaniolo avarelinden zarasız çıkmak başarıdır 25 milyonlar falan konuşuluyo bence hikaye bonuslarla 15 kağıt paramızı alıp yolumuza bakalım. Tete de aynı şekilde 7-8m teklifi beğenmediğimiz söyleniyo doğru düzgün oynatmadığımız kadroda düşünmediğimiz adamdan nasıl 12-13 kazanacağız gerçekçi değil. Kerem-Barış gibi ana rotasyon oyuncularına 40 da istersin 50 de ama kadroda düşünmediğimiz adamlardan zararsız kurtulmak başarıdır bu işi uzatırsak kelepir paraya kiralamak zorunda kalacağız ondan korkuyorum.
Yanlış bir bakış açısı.

Tottenham da Höjberg’e senin Tete’ye baktığın gözle bakıyor, diyor mu verelim 3 kuruşa diye?

Davinson’a eylül başına kadar 16 m euro istiyorlardı geçen sene.

İlgi olan oyuncudan en fazlasını almaya çalışırsın ve elindeki malı çer çöp yapmazsın hiç bir zaman. Zaniolo’yu Fiorentine ve Atalanta aynı anda istiyorsa daha fazlasını almayı denersin nihayetinde eninde sonunda gidecek.

Tete için de durum aynı, 1 yıl düzenli oynayacağı bir kulüpte bonservisi hemen yükselecek bir adam çünkü geçmişi var, ee 8-10 kovalamak istersin, normal.

Gönderirken kelepir fiyata gönderiyorsun alırken kelepir alamıyorsun diğer türlü.

dün kolombiyalı ariası alıcı gözüyle izledim.
Bildiğin uyumuşum maçta o kadar vasattı ki teteden farkı yok.

Hocam;yazını sonuna kadar okudum.Ama bu şiddet bu celal niye anlamadım inan bana anlamak istedim ama anlayamadım.2 sene üstüste şampiyon olan takımın başkanından yani bizim başkanımızdan bahsediyoruz değil mi?Farklı birisinden bahsetmiyorsun yani.Bilemediğimiz başkana ayrı bir kinin varda onumu yansıtmak istedin yada ne bileyim başka birşey.Hepimiz kızıyoruz ediyoruz da bu kadar sert basın bültenine gerek varmıydı bilemedim.Henüz dün başladı transfer .Bizim başımıza hangi başkan gelirse gelsin içimizdeki muhalefetten nasibini almaktan ziyade giyotine girmeye hazır olmasını bilmeli.Çok acımasız olmadımı yazdıkların?İnan bana rakip zaten elini ardına koymayıp fütursuzca saldırıyor zaten.

Ben bütün başarının Okan Hoca, Erden Timur ve futbolcu endeksli olduğunu düşünüyorum ki haksızda değilim bence. Erden başkan ve Okan hocanın olmadığı diğer branşların hali ortada, içler acısı. Dursun Özbek ve yönetimindeki Metin Öztürk, Can Natan gibi isimlerin tek derdinin koltuk oluğunu ve kulübün umurlarında olmadığını düşünüyorum.

Transferle ilgili kısma gelince iyi isim almak istemelerindeki tek nedenin kişisel şov olduğunu düşünüyorum ki fazla da becerebileceklerini sanmıyorum

Zaniolo 20
Nelsson 15
Kerem 15
Tete 8

çok net olabilecek satışlar bunlar. 58 milyon euro yapar yarısı bankaya gitse yine net 29 var elinde. Sağ bek ve 2 orta saha parası var şurda

Ben bütün başarının Okan Hoca, Erden Timur ve futbolcu endeksli olduğunu düşünüyorum ki haksızda değilim bence. Erden başkan ve Okan hocanın olmadığı diğer branşların hali ortada, içler acısı. Dursun Özbek ve yönetimindeki Metin Öztürk, Can Natan gibi isimlerin tek derdinin koltuk oluğunu ve kulübün umurlarında olmadığını düşünüyorum.

Transferle ilgili kısma gelince iyi isim almak istemelerindeki tek nedenin kişisel şov olduğunu düşünüyorum ki fazla da becerebileceklerini sanmıyorum
Tabii ki haklı tarafların mevcut ama Erden Timur uda Okan Buruk uda getirenin başkan olduğunu unutma.Birde çok acımasız olma.Su asamada bukadar siniri bunyende biriktirmene gerek yok.Amator branşlar sanki sadece bu dönemmi kötü .Herzaman sponsor olmadıkça kötü.Emek vermedikçe kötü.İlgi gostermedikce kötü.

Zaniolo-Tete-Kerem satışlarını yapıp Oğuz Aydını alarak kanat operasyonunu kapatmak lazım.

-Zaha savunması zayıf beklere karşı 1e 1ini kullabileceğin delici kanat (Bu sezon kendini bulacaktır)
-Barış fizikli mücadeleci topsuz koşusu olan kanat forvet
-Ziyech oyun kurucu, teknik, kilit çözebilecek bir kanat
-Oğuz Aydın rashica tipi çalışkan takım oyuncusu

Çok ideal ve birbirini tamamlayan bir kanat rotasyonu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt