Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalanta’nin Zaniolo icin yaptigi teklif 5m euro kiralama bedeli + 15m euro zorunlu satin alma opsiyonu.Transferi yarin bitirmeyi amacliyorlarmis.
bunada okeyim.

hem atalanta için ödeme kolaylaşır - daha yatkın olurlar.

hem veelki biz şimdi 5 aldık - BB den çıktık - önümüzdeki sezon sonu 15 geldi , ordan BB ye pay çıkmaz ?
olur mu acaba o düzen @Keramettin TANRIVERDİ

Orta saha almadan sağ bek alınmayacak mevzusu parayla alakalı değil. Sol bekte defansı zayıf Köhn var sağ bekte defansif yönü güçlü Bissaka gelirse orta sahaya hücuma yönelik oyuncu alınacak. Assignon tarzı hücumcu sağ bek gelirse defansı zayıf olan o zamanda Hojberg-Amrabat tarzı defansif orta saha alınacak
Yok onun farkındayım da sanki bir sıralamaya tabî olunmak zorundaymış gibi önce orta saha sonra sağ bek denmesi tuhaf geldi. Hangisini önce alırsan diğerini ona göre şekillendirebilirsin, illa birbirlerine bağlılarsa yani.

Erinçler de 2 orta saha bakılıyor diyor mesela, eğer durum oysa zaten sağ bekin ne tip oyuncu olacağından bağımsız hem ofansif hem defansif 2 ayrı adam da alınabilir. Ki bence olması gereken de o. Bir 6-8 oynayan bir de 8-10 oynayan 2 adam alırsak sorunları çözeriz. Tek bir adamla bu takım düzelmez abi. Çok zor diyeyim en azından.

Oğuza 6 vereceğimize illa 4 milyon seviyesine kanat bakıyorsak sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış Yusuf Sarıyı 4 milyon+takas falan bişeylerle bağlarsın

Bankalar birliğinden çıkma formülü Florya dan gelecek peşinattı. Florya dan herhangi bir peşinat gelmediği daha doğrusu henüz bir anlaşma yapılmadığı için çıkılamadı. Burada seçim öncesi yapılan peşkeş çekilecek iddiaları da anlaşmayı uzatan en büyük faktörlerden biri. Temmuz ayında yapılacak olan kongrede onay çıkmazsa yine uzar bu süreç.

Aslına bakalırsa benim düşüncem anlaşmanın bir an önce yapılıp prşinatın alınması ve bb den çıkılması. Gelirlerin yarısının bb ye gittiği bir ortamda Florya projesinin kendimiz tarafından yapılabilmesi bence çok zor.
Birde direk gelire çevirilemediği her an faiz ödemeye devam ediyor kulüp. Karşı görüşü daha detaylı dinlemek lazım ama bana da avans alıp BB'den çıkmak daha mantıklı geliyor.
Aslında benim kastettiğim plan program konusunda artık net olmalıyız.
Kemerburgaz konusunda da açılacak etap dışında kalan sahalar ve tesisin devamı konusunda hiçbir bilgi yok. Ya da ben mi kaçırdım ? Diğer yandan yüksek gerilim hatları deplase olacak mı ? Büyük takıma yakışmayan bir görüntü var.

Oğuza 6 vereceğimize illa 4 milyon seviyesine kanat bakıyorsak sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış Yusuf Sarıyı 4 milyon+takas falan bişeylerle bağlarsın

Bu fiyatlardan ikisi de mantıksız olur ama aralarında bir kıyas yaparsam Yusuf Sarıya 4 vereceğimize Oguza 6 verelim daha iyi ..

Bu fiyatlardan ikisi de mantıksız olur ama aralarında bir kıyas yaparsam Yusuf Sarıya 4 vereceğimize Oguza 6 verelim daha iyi ..
baba milli takımda bile oynatılmayan (dışarıdan bakıldığında öyle) adamlar - Türkiye pazarı dahilinde bu rakamlara çıkamaz. veren varsa hayrını görsün.

Oğuz 7 ise mesela Kerem'i avrupalılar 25 ten - arabistan 35 - MLS amerika 30dan aşağı alamamaları lazım mesela düz mantıkta - 2 -3 sezondur istatistik vs bakılınca - sahnede aldı her yerde.

Yerli oyuncu pazarı diy algı saçmalıktan başka bir şey değil.

yani fazla para kotarmaya çalışıyor kulüplerde - parasızlıktan otokoç köpeği oldular ama ligin yarısı... 3 4 M gelir bile muazzam onlar için.

Yok onun farkındayım da sanki bir sıralamaya tabî olunmak zorundaymış gibi önce orta saha sonra sağ bek denmesi tuhaf geldi. Hangisini önce alırsan diğerini ona göre şekillendirebilirsin, illa birbirlerine bağlılarsa yani.

Erinçler de 2 orta saha bakılıyor diyor mesela, eğer durum oysa zaten sağ bekin ne tip oyuncu olacağından bağımsız hem ofansif hem defansif 2 ayrı adam da alınabilir. Ki bence olması gereken de o. Bir 6-8 oynayan bir de 8-10 oynayan 2 adam alırsak sorunları çözeriz. Tek bir adamla bu takım düzelmez abi. Çok zor diyeyim en azından.

Mevki önceliğine nazaran isim önceliği var bence abi. Bissaka gibi bi adamı alabilirsek gözü kapalı giricez orta sahaya bence.

Ki bencede dediğin çok mantıklı 2 orta saha bizim işimizi çözecek olan.

Aralarında sadece 2 yaş fark var,Yusuf sözleşmesinin son senesine girdiği için daha düşük ücret + elimizdeki halil gibi çöplerden takasla kurtulma şansı yaratır

Birde direk gelire çevirilemediği her an faiz ödemeye devam ediyor kulüp. Karşı görüşü daha detaylı dinlemek lazım ama bana da avans alıp BB'den çıkmak daha mantıklı geliyor.
Aslında benim kastettiğim plan program konusunda artık net olmalıyız.
Kemerburgaz konusunda da açılacak etap dışında kalan sahalar ve tesisin devamı konusunda hiçbir bilgi yok. Ya da ben mi kaçırdım ? Diğer yandan yüksek gerilim hatları deplase olacak mı ? Büyük takıma yakışmayan bir görüntü var.
İlk cümlen zaten çok önemli... Evet belki daha fazla gelir elde edersin kendin yaparsan ama toplu para gelene kadar faiz ödemeye devam edersin ki projeden toplu para gelme ihtimali ne kadar onu da göze almak lazım.

bunada okeyim.

hem atalanta için ödeme kolaylaşır - daha yatkın olurlar.

hem veelki biz şimdi 5 aldık - BB den çıktık - önümüzdeki sezon sonu 15 geldi , ordan BB ye pay çıkmaz ?
olur mu acaba o düzen @Keramettin TANRIVERDİ
Olabilir, Atalanta Katalare’nin 20 küsürlük opsiyonunu yeni kullandı muhtemelen Zaniolo ödemesini de sonraki seneye aktarmak isteyeceklerdir.

BB’den çıkabileceğimizi sanmıyorum ama bu senenin borcunu ödemeden, temmuzda yetki çıkmayabilir en azından ben olsam vermezdim yetkiyiZ

Oğuz Aydın konusunda 4-5 Milyonları çok bulan arkadaşlar sizi anlıyorum bende mümkün olan en düşük maliyet ile alalım istiyorum ama BAY 1. Ligden geldiğinde 2 Milyon +satıştan % 20 gibi bir maliyet işle gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.36 maçta 8 gol 5 asist yapmıştı o günde çok bulan arkadaşlar oldu haklı olarak, ne vereceği belli değildi. Şampiyonluklarda pay sahibi oldu ve 20-25 Milyonlardan söz ediliyo şimdilerde. Oğuz Süper ligde 13 gol 7 asist yaptı bu sezon. Tamam Alanyaspor'a rakipleri açık oynuyordu bizde böyle bir istatsitik yakalayamayabilir ama sonuçta bir potansiyali olduğunu bir sezonda da olsa gösterdi belli ki hocamızda faydalanabileceğini düşünüyor. Levent Mercan gibi defansif oyuncular için 3 Milyonların konuşulduğu piyasada 4-5 Milyon bence çok aşırı bir bedel değil tabi performans alabilirsek, alamassan zaten 1 milyon bile kazık.

Olabilir, Atalanta Katalare’nin 20 küsürlük opsiyonunu yeni kullandı muhtemelen Zaniolo ödemesini de sonraki seneye aktarmak isteyeceklerdir.

BB’den çıkabileceğimizi sanmıyorum ama bu senenin borcunu ödemeden, temmuzda yetki çıkmayabilir en azından ben olsam vermezdim yetkiyiZ
çıkıp çıkmama ayrı yav - bende yetkiyi vermezdim ama malesef alır gibi duruyor. göreceğiz genede.

20 M nu şimdi alıp 10 ununu BB ye vermektense(ki dünyanın sonu olan bir durumda değil bu bu arada - na borcun erimesi hep iyi - faiz girince çok kötü)

5 şimdi alıp - BB den çıkıp - seney 15 gelse BB o 15e dokunmaz ama değil mi ? sorum buydu.

Vallaha bu Oğuz Aydın'ı sırf bize inat 3,5'e Fener'e satsalar şaşırtmaz.

Adamlar acayip bir nefret sarmalına girmişler. Her yere ve herkese bulaştırıyorlar.

Oğuz genelde sağ kanat oynuyor Sağda Cengize 15 verdiler çok formda bir irfan var .. Solda bir tek tadic kalır onun da yeri garanti .. Ben sanmıyorum salça olacaklarını

çıkıp çıkmama ayrı yav - bende yetkiyi vermezdim ama malesef alır gibi duruyor. göreceğiz genede.

20 M nu şimdi alıp 10 ununu BB ye vermektense(ki dünyanın sonu olan bir durumda değil bu bu arada - na borcun erimesi hep iyi - faiz girince çok kötü)

5 şimdi alıp - BB den çıkıp - seney 15 gelse BB o 15e dokunmaz ama değil mi ? sorum buydu.
BB aslında parayı kendisine çekmiyor oradaki mevzu borç ödeme günü geldiğinde param yok dememen için yıl içinde gelirlerini kontrol ediyorlar.

Esasında o yılın vadesi gelen borcuna ulaştığında zaten kontrol altına almış oluyorsun. Bu sarmaldan çıktığında hesaplarının kontrolü tekrar sana geçecektir.

Vallaha bu Oğuz Aydın'ı sırf bize inat 3,5'e Fener'e satsalar şaşırtmaz.

Adamlar acayip bir nefret sarmalına girmişler. Her yere ve herkese bulaştırıyorlar.
Oğuz bize gelmek isterse 4-4.5 maksimum trasnfer biter. alanya isterse 50 takla atsın.

oyuncuya bağlı.

Oğuz genelde sağ kanat oynuyor Sağda Cengize 15 verdiler çok formda bir irfan var .. Solda bir tek tadic kalır onun da yeri garanti .. Ben sanmıyorum salça olacaklarını

Bizim içinde saçma aslında. Sağda Ziyech var asıl mevkisi sağ kanat olan Barış Alper var bunların yedeği Yunus var biz oraya bu paraya Oğuz çekiyoruz

baba milli takımda bile oynatılmayan (dışarıdan bakıldığında öyle) adamlar - Türkiye pazarı dahilinde bu rakamlara çıkamaz. veren varsa hayrını görsün.

Oğuz 7 ise mesela Kerem'i avrupalılar 25 ten - arabistan 35 - MLS amerika 30dan aşağı alamamaları lazım mesela düz mantıkta - 2 -3 sezondur istatistik vs bakılınca - sahnede aldı her yerde.

Yerli oyuncu pazarı diy algı saçmalıktan başka bir şey değil.

yani fazla para kotarmaya çalışıyor kulüplerde - parasızlıktan otokoç köpeği oldular ama ligin yarısı... 3 4 M gelir bile muazzam onlar için.

Ben en baştan beri diyorum Oguza 3 ten fazlası verilmez hadi hoca çok istediyse 4 olsun

Ben en baştan beri diyorum Oguza 3 ten fazlası verilmez hadi hoca çok istediyse 4 olsun
hadi 3 dersin - Alanya derki "yavdursun başkan durumlar belli - azda destek ol" hatırna 4 olur belik dediğin gibi.

daha fazlası büyük kulüpte kendini kanıtlamamış adam için fasa fiso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt