Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim içinde saçma aslında. Sağda Ziyech var asıl mevkisi sağ kanat olan Barış Alper var bunların yedeği Yunus var biz oraya bu paraya Oğuz çekiyoruz

Oguzun gelmesi keremin satışı demektir..Muhtemelen BAY'i sola atıp sağda ziyech-oguz istemiştir hoca.. Zaha kalırsa ki öyle görünüyor Tete-yunus-kerem 3 fazla kanat oyuncusu kalıyor elde ..

Oguzun gelmesi keremin satışı demektir..Muhtemelen BAY'i sola atıp sağda ziyech-oguz istemiştir hoca.. Zaha kalırsa ki öyle görünüyor Tete-yunus-kerem 3 fazla kanat oyuncusu kalıyor elde ..
hem sağ hem sol için 5 kanat oyuncusuyla girmekte sakınca yok ona bişey demem her mevkinin 1'er yedeği + 1 tane bonus vardır eyvallah ama hepsinin ana mevkisi sağ kanat. Mesela sol kanata 19 yaşındaki Başar Önal daha mantıklı olmaz mı illa biri alınacaksa

yarısı duruyor - diğer yarısına BB çöktü.

30 ise ttoal gelen - 15i duruyor yani ki zaten az ara değil .

bütçesel olarak elimiz kuvvetli - hakedene verecek durumumuz var gibi açıkaçsı.
ben de onu diyorum umarim paranin uzerin yatip okan hocam bir mucize yarat gene demezler

zaha'dan emin değilim - bence west ham işi olacak ya da X bir EPL kulübü. oda gitmek ister geri oraya

Bay - Oğuz - Yunus - Ziyech bana okey 4 adam gibi duruyor bir sezon için.

Oğuz Aydın konusunda 4-5 Milyonları çok bulan arkadaşlar sizi anlıyorum bende mümkün olan en düşük maliyet ile alalım istiyorum ama BAY 1. Ligden geldiğinde 2 Milyon +satıştan % 20 gibi bir maliyet işle gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.36 maçta 8 gol 5 asist yapmıştı o günde çok bulan arkadaşlar oldu haklı olarak, ne vereceği belli değildi. Şampiyonluklarda pay sahibi oldu ve 20-25 Milyonlardan söz ediliyo şimdilerde. Oğuz Süper ligde 13 gol 7 asist yaptı bu sezon. Tamam Alanyaspor'a rakipleri açık oynuyordu bizde böyle bir istatsitik yakalayamayabilir ama sonuçta bir potansiyali olduğunu bir sezonda da olsa gösterdi belli ki hocamızda faydalanabileceğini düşünüyor. Levent Mercan gibi defansif oyuncular için 3 Milyonların konuşulduğu piyasada 4-5 Milyon bence çok aşırı bir bedel değil tabi performans alabilirsek, alamassan zaten 1 milyon bile kazık.
Oğuz için zaten 4-5 gibi bir ödemeye tüm taraftarımız hemfikir. Kıyaslama acisindan barış ile kıyaslama yapman hiç olmamis. Oğuz sezonu tek mevki de tamamladı. Barış Alper ise oynadigi her mevkide rakibin üzerine kabus gibi çöktü. Şu anda Avrupa piyasasında Barış Alper tarzı bir adam almaya kalksak bizim istedigimiz 30-35 leri gözden çıkarmak lazım.

Oğuz sen bu kadar para eder misin ? Demesi lazım başkanın hemde aciliyetle..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atalanta’nin Zaniolo icin yaptigi teklif 5m euro kiralama bedeli + 15m euro zorunlu satin alma opsiyonu.Transferi yarin bitirmeyi amacliyorlarmis.
Teklif bu olsa şimdiye biterdi herhalde belki yeni teklifleri budur. Yoksa onların ilk teklifleri opsiyon şarta bağlı sanırım biz zorunlu istiyoruz.

Oğuz için zaten 4-5 gibi bir ödemeye tüm taraftarımız hemfikir. Kıyaslama acisindan barış ile kıyaslama yapman hiç olmamis. Oğuz sezonu tek mevki de tamamladı. Barış Alper ise oynadigi her mevkide rakibin üzerine kabus gibi çöktü. Şu anda Avrupa piyasasında Barış Alper tarzı bir adam almaya kalksak bizim istedigimiz 30-35 leri gözden çıkarmak lazım.
Nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın kardeşim, gelmeden önceki performanslarını yazmıştım.20-25 Milyonlardan bahsediliyor diye belirttiğim birinin şu anki durmu ile kıyaslamadım tabi ki. Ayrıca 2-3 Milyon bile çok diyen arkadaşlarda var demek sen görmemişsin.

Oğuz sezonu tek mevki de tamamladı. Barış Alper ise oynadigi her mevkide rakibin üzerine kabus gibi çöktü. Şu anda Avrupa piyasasında Barış Alper tarzı bir adam almaya kalksak bizim istedigimiz 30-35 leri gözden çıkarmak lazım.
Hocam neye göre kime göre?

Baris, Keciörengücünden bize geldiginde 2020-2021 sezonunda 31 mac sol kanat 5 mac sag kanat oynadı. Bunun disinda baska mevki de oynamadı.

Oguz bu sezon 11 kere sol kanat 27 kere sag kanat oynadı.

Barisin her mevkide oynama mevzusu ve nirvana seviyesine ulaşması bizde oldu.

Oguz'dan da belki bu tarz bir verim alabilirsin, almaya da bilirsin. Ama tek bir mevkide oynamadı Oguz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt