Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimden bir ses Thruram Fofana filan derken Rabiot için tüm şartları zorlayacakmışız gibi geliyor. Hani çok çok acil bir ihtiyaç değilken fırsatı gelince Zaha için 3 sezonluk 15 mil.€ sözleşme imzaladık şimdi benzer bir durum Rabiot için yapılabilir mi? Keşke yapılsa

Çift yönlü orta sahanın en iyi örneklerinden Rabiot

İrfan o sezon leş gibiydi bir de sakatlikla uğraştı biz gedsoni aldık geç de olsa takıma baya katkı sağlamıştı..
O sezon maalesef şampiyonluğumuzu TFF caldi
Yahu tff falan tamamda 1 gol belki tek frikik bir şut ile şampiyon olacaktık.Demem o ki liginde rakiplerin var ve senin almadığını onlar alıp güçlenecek.Aziz yıldırımın Okan ve Emre’ye transfer olsunlar diye atacaktık ettim yoksa kimse başedemezdi onlarla dediği mantık yapmıştır yapmamıştır ayrı mesele.
Ama ona o verilmez buna bu verilmez dememeliyiz.Bizim uçan kaçan barış alper kadar Kerem kadar istatistiği var.Almalıyız

gedson Zenit’e transfer yaparsa seneye bu zamanlar Rusya’da mutsuz olan gedson Cimbom’a gelmek istiyor haberlerini görürüz.

Yahu tff falan tamamda 1 gol belki tek frikik bir şut ile şampiyon olacaktık.Demem o ki liginde rakiplerin var ve senin almadığını onlar alıp güçlenecek.Aziz yıldırımın Okan ve Emre’ye transfer olsunlar diye atacaktık ettim yoksa kimse başedemezdi onlarla dediği mantık yapmıştır yapmamıştır ayrı mesele.
Ama ona o verilmez buna bu verilmez dememeliyiz.Bizim uçan kaçan barış alper kadar Kerem kadar istatistiği var.Almalıyız
7m a alırsan bir bok fayda göremezsin istatistik yapmadığı her maç eleştirilir

Biz kimseyi satamadan 38 lik Dzeko'nun maaşından çıkarlarsa sinirim bozulur doğrusu.

Rodop tarafı böyle üfürmüş.

Şu macta ziyech ilkyari harika top oynadi,ki videoda mevcut.asistlik ortaları direkten dönmüş.ama tabi çöptu forumdaki gurmelere gore performansı. onumuzdeki sezon icin beklentim tabiki yuksek,ligin en yetenekli adami cunku,yunusa cok yardimi olabilir kreatif açıdan

Oğuz aydına kesinlikle 4 milyon Euro’dan bir kuruş fazla verilmemeli, ne başarısı varda 6-7 milyon Euro istiyorlar, milli takıma bile alınmamış adama servet istiyorlarsa ya şikecilere satsınlar ya da turşusunu kursunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim saha içi ile ilgili hiçbir çekincem yok ya. takımımız çok kaliteli ve karakterli oyunculardan oluşuyor. bir çok mevkizde oynayan oyuncular şu anda ligde pozisyonunun en iyisi. başlarında da ligi bilen, kendini ispat etmiş genç bir hoca var. ee daha ne olsun?

benim önümüzdeki sezon iki konu ile ilgili çekincem var. ikisi de saha dışı.

1- gs mevcut başkan ve yönetimi.

2- tff seçimi.

Valla benim bu ligdeki yerliler cokta umrumda değil.bu sezon altyapiyi hic takip etmedim mesela ama sezonun genelinde berat lusu antrenmanda görünce umitlendim.berat,berk kızıldemir,furkan kocak,ada yüzgeç kampa mutlaka alinmali.ada gol rekoru kirmis,fbli yetenekli bi rakibini 2 ye katlamis.cocuga deger vermeli mutlaka,su an furkanla beraber potansiyeli en yuksek Turk oyuncu bence.efe,ali turap ve gokdeniz a takim kadrosunda,saymıyorum onlari.vincent bayindir ve kebir ali katilir mi kampa bilmiyorum

bizim transfer komitesi Allaha havale bence. Erten timur olsaydı oğuz aydın çoktan bitmişti zaniolada satılmıştı. Bats konusunda da tamamen şans ile aldık bence. Fb adamı oyaladı istemez gibi davrandı oda kızıp bize geldi. Yoksa dursun başkanla falan imkansız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt