Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper de baktığımızı düşünüyorum ve Acerbi 'yi alacağımıza inanıyorum.

Borussia Dortmund, Pierre-Emile Höjbjerg ile ilgileniyor.

(BILD)

Milli takım görmemiş oyuncuya 5 milyon Euro vermek nedir?
Alanyaspor iyi söğüşledi tabi Emre akbaba, Berkan bu 2 oyuncuya da dünya paralar verildi.
Şimdi de Oğuz Aydın.
Şahane bir potansiyeli olabilir ama konuşulan rakam çok fazla bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şahane bi potansiyeli olsaydı 24 yaşına kadar açığa çıkardı heralde hocam

Sıradan basit bir açık alan topçusu

Rotasyonda iş yapar mı evet yapar ama ne Tete den ne yunustan ekstra fazlası olduğunu düşünmüyorum

Bizden 6 milyon Euro isteyen Alanya , kargalara veya şikecilere max 3 e bırakırdı bu elemanı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanyaspor, Oğuz Aydın için 6 M €’dan aşağı inmiyor.

(Sabah)

Şahane bi potansiyeli olsaydı 24 yaşına kadar açığa çıkardı heralde hocam

Sıradan basit bir açık alan topçusu

Rotasyonda iş yapar mı evet yapar ama ne Tete den ne yunustan ekstra fazlası olduğunu düşünmüyorum

Bizden 6 milyon Euro isteyen Alanya , kargalara veya şikecilere max 3 e bırakırdı bu elemanı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buna katılmıyorum. Sinan Yılmaz ve Eski açıktan Hasan Hüseyin Alimoğlu Oğuz aydın için çok iyi şeyler söylüyorlar ki bu adamların futbol bilgisine güvenirim. Fiyat konusunda katılıyorum 4.5 maks olabilir ama işte burda transfer becerisi ortaya çıkıyor.

15791.jpg

7m a alırsan bir bok fayda göremezsin istatistik yapmadığı her maç eleştirilir
Potansiyeli yeteneği varsa her türlü faydalı olur paradan bağımsız .Ywterki transfer çalımı saçmalığıyla kafası karışmasın.Düşük yıllık ücret verirsen faydalı olur.Fiziği güçlü gol becerisi var dribling özelliği var.Alamaycakska bile rakip de almamalı

benim saha içi ile ilgili hiçbir çekincem yok ya. takımımız çok kaliteli ve karakterli oyunculardan oluşuyor. bir çok mevkizde oynayan oyuncular şu anda ligde pozisyonunun en iyisi. başlarında da ligi bilen, kendini ispat etmiş genç bir hoca var. ee daha ne olsun?

benim önümüzdeki sezon iki konu ile ilgili çekincem var. ikisi de saha dışı.

1- gs mevcut başkan ve yönetimi.

2- tff seçimi.
Aslinda bakarsan tffde kim olursa olsun hep aleyhimize,bu değişmeyen bisey.yusuf namoglu onderliginde 17 puanimizi çaldılar abi 2019da.şu videoda 3 net penaltıyı vermemis murat ilgaz denen bi fbli şerefsiz,fatih hocam hep bunlara rağmen koymus

Beşiktaş'ta transfer gelişmesi.

Siyah beyazlılar, son olarak Benfica'da forma giyen Rafa Silva ile transfer görüşmelerine başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt