- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Az kaldı,sabredin güzel haberler icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Rafa zu jk mi
Simdi bjk rafa silva alınca sen griezman falan zorlarsin mesela gideceklere gore,ihtiyacın da var ustelik.rekabet iyidirbaşıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'un da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.
gerçek düşman bellidir. allah onlara şampiyonluk yüzü göstermesin inşallah.
başıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'nin da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.
gerçek düşman bellidir. allah onlara şampiyonluk yüzü göstermesin inşallah.
Ligin gelirlerini arttırabilselerdi anadolu takımları için eski 70-75 puanlı şampiyonluk geri gelir ama ülkede ne iyi ki bu olsun.Abi ligin kaderini 3 5 maç belirlememeli bu marketing değerini de düşürüyor. Ligde her takımı yenebilecek kapasitede 7 8 takım olsa ilk etap için harika olur.
vallahi anadolu takımlarından pek ümidim yok ya. fb'den kköy'de puan aldıktan sonra özür dileyen başkanlar barındıran camialar bunlar.Abi ligin kaderini 3 5 maç belirlememeli bu marketing değerini de düşürüyor. Ligde her takımı yenebilecek kapasitede 7 8 takım olsa ilk etap için harika olur.