Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekçi olmak lazım Mertensin olduğu yerde forvet arkasına yüksek maliyetli transfer yapma ihtimalimiz pek yok. Rafa Silva işi o yüzden bize olmaz.

Açıkçası sadece fb ile yarışırken zor oluyo.bjk 2022 yazindaki gibi iddialı girsin,trabzon keza iyi transferler yapiyo.fbye zorluk çıkarmalilar

kampa kadar transferlerin yetişmeyeceğini herkes bilmesine rağmen neden ısrarla yalan söylüyorsunuz

başıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'nin da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.

gerçek düşman bellidir. allah onlara şampiyonluk yüzü göstermesin inşallah.

Benim mantığım şu.biz en iyisi olalım kadro acisindan ama rakipler de iyi olsun ki fbye zorluk çıkarıp işimizi kolaylastirsin.hakemlerle mücadele zor görüyorsunuz

başıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'un da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.

Simdi bjk rafa silva alınca sen griezman falan zorlarsin mesela gideceklere gore,ihtiyacın da var ustelik.rekabet iyidir

başıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'nin da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.

Abi ligin kaderini 3 5 maç belirlememeli bu marketing değerini de düşürüyor. Ligde her takımı yenebilecek kapasitede 7 8 takım olsa ilk etap için harika olur.

Abi ligin kaderini 3 5 maç belirlememeli bu marketing değerini de düşürüyor. Ligde her takımı yenebilecek kapasitede 7 8 takım olsa ilk etap için harika olur.
Ligin gelirlerini arttırabilselerdi anadolu takımları için eski 70-75 puanlı şampiyonluk geri gelir ama ülkede ne iyi ki bu olsun.

vallahi anadolu takımlarından pek ümidim yok ya. fb'den kköy'de puan aldıktan sonra özür dileyen başkanlar barındıran camialar bunlar.

hepsi iş adamı. holdingden bir yağlı kemik düşer ümidiyle fb uydusu gibi takılıyorlar.

Bjk bonservisi olmayan 30 yaş üstlülerle işin sonunda satacak tek oyuncusu kalmayan hiçbir şey de kazanamamış baştan kadro kuracakları döneme girerler en nihayetinde. Önümüzdeki 1-2 sene Fb'yi altına almaları yeterli.

Muci denen bencil herif varken Rafa Silvayı almaları demek onu sol kanatta oynatacaklar demek. Bu yaştan sonra da orada pek iş yapmaz zannediyorum ki kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt